D3jviD napisał(a):
Dla mnie drzewko prezentuje się dość ciekawie.
Pooglądałem go sobie na początku, obrałem jakąś drogę rozwoju i co lvl nie cieszyłem się, jak to ktoś wcześniej pisał, z +10 inta, ale właśnie z tego, że jestem bliżej mojego upatrzonego skilla. Doszedłem do wybuchu minionów, teraz dodałem sobie kolejnego zombiaka i one same robią już masakre
Jaki jest maksymalny lvl? Ile aktów?
Jestem w połowie drugiego, i mam chyba 30 lvl.
Aktow jest dwa, trzeci w drodze. W drugim nawet jeszcze nie ma Bossa koncowego a ostatnie mapy maja mobki z nazwa "Placeholder Skeleton".
Poziomow trudnosci jest 4 (Normal, Cruel, Ruthless, Merciless) plus Endgame mapki zwane Maelstrom Of Chaos (Atm 20 pieter dungeonu totalnie randomowego).
Max lvl 100 ale max lvl mobkow i max itemlvl atm to 60. W becie sa ludzie z levelami 70-80+ ale zwazywszy na to jak idzie exp na mobkach 15 lvli nizszych niz twoj lvl to nie maja oni zycia.
Moze jest to lekki letdown ale jak juz wielokrotnie tutaj bylo wspominane gra nie jest nawet w polowie skonczona, przynajmniej jesli chodzi o content jako taki (mobki, questy, mapki, itemki). Reszta tez bedzie jeszcze poprawiana i rozwijana zreszta.
Jesli ktos chce testowac (bo tutaj to naparwde jest betTEST a nie jak ostatnio to modne freetrial przed premiera) to niech uderza a jak ktos chce poprostu pograc to proponuje poczekac na wersje 1.0 (luty-marzec imho - na pewno nie wczesniej).