Ja tam sobie lubie rollować. Zrobilem bow +2 na 6S jednym jewelerem, teraz wydam milion fusingow zeby chociaz mieć 5L.
Ale nie uzywam jeszcze łuku, mam build pomiędzy CA a Essence drain i nie przesiadam sie jescze, bo essence drain + contagion + wither daje jakaś przyjemność podbiegania to packa i robienia im kuku. Taki build z dupy, chialem chaos dmg, nie wiedzialem, czy melee, czy trap, czy może ED lub CA - mam 10pkt zaoszczedzone i wziete pkt do chaos/dot + hp. Wyspecjalizuje sie pozniej ;]
Anyway, co do mojego narzekania na handel i jak bardzo ciezko mnie zmusic do zajmowania sie tym. Z tego co pisali kolesie z GGG to sa pod wrazeniem, jak duzo ludzi nagle dołączyło do ekonomii. Tutaj przykład:
http://i.imgur.com/8BAZUXw.png Ingame ustalanie cen to jednak ogromna roznica dla ludzi ktorzy nigdy sie tym nie zajmowali, jak dla mnie. Super, będzie taniej i waluta bardziej rozproszona, a jak ktoś zyje dla handlu to i tak swoje zarobi i będzie na ultra rare itemkach i craftach spekulował. Imho win-win.
Wiec zrobilem sobie zakładke na handel i jak coś mam to wrzucam z cena na oko, trwa to 2 sec i lepsze niz bieganie po forach/procurenty i inne pierdoly. Tyle czasu (i uwagi) moge poswięcic, 20c w 3 itemkach nagle wpadło.