Adhoc napisał(a):
Cytuj:
ChallengeTypeWave Fight : Wave Trial - Destroy each enemy wave as quickly as possible. Extra time is converted into bonus experience and gold!
ChallengeTypeHorde : Horde Trial - Slay an unending horde of monsters. Kill monsters before the timer ends to earn bonus experience and gold for every kill!
ChallengeTypeTimed Dungeon : Collapsing Dungeon - Loot Nephalem Relics to delay the dungeon collapse and earn time bonuses!
ChallengeTypeZapper : Berseker Trial - Slay monsters before they become enraged! Killing marked monsters before they enrage grants bonus experience and gold!
ChallengeTypeGoblin Hunt : Goblin Hunt - Find the treasure goblins before they all escape!
ChallengeTitle : Nephalem Trial
Pięknie. Będzie w cholere rzeczy do roboty
A tymczasem w POE vanity items za $, oh boy.
Co to za gowno lol? Niech jeszcze dadza MOBA mode. Na chuj mi jakies dodatkowe modes dla dzieci, jak dalej zero na temat zmian w core mechanice?
LMFAO.
Juz lece szukac goblinow! Klimat Diablo na calego! Na pewno to jest to na co czeka community gier HnS.
"A tymczasem w POE vanity items za $, oh boy."Jakze groteskowo to wyglada w temacie gry, w ktorej mozna kupic kazdy item za $... oh boy.
Kolega chyba nie pomyslal prezd wcisnieciem wyslij.
PS. Dodaja Ladder... no popatrz.. jak to jest ze D3 musi zrzynac z tego zle zdesignowanego, chujowego i ledwie grywalnego D2.. o POE juz nie wspomne (czekam az zerzna wyscigi).
Przeciez wszystkie te stare rozwiazania sa stare i chujowe... /facepalm
I pomyslec ze to wszytko pewnie mialo byc w grze na premiere (razem ze skillpointami i runami dropiacymi aka normalny system rozwoju postaci) a potem przyszli panowie w garniakach i Jay Wilson i wyszlo co wyszlo. Heh.
PS. Itemizacja dalej chujowa jak byla.
PS2. Przejrzalem to wszytko na szybko i ofc trzeba stwierdzic ze sie staraja w sumie i napewno z dodatkiem D3 bedzie 100 razy lepsze. Jesli premiera bedzie tak na wiosne 2014 to akurat moze do tego czasu sie mi znudzi POE po launchu (z tym ze wtedy moze tez wyjsc Grim Dawn - wtedy cya D3) i bedzie mozna zagrac.
TO co jest na Diablofans nei prezentruje sie zle tylko tak jak mowie - nadaj za malo info o zmienach w core mechanikach oraz pytanie jest glowne rowniez takie ile z tych zmien dotknie akty 1-4 bo jesli ma byc tak ze mam sie prezebijac przez tragicznie chujowe 1-4 (pomijam fabule i jej wciskanie do gardla za kazdym razem - to jest nienaprawialne chyba) zeby pograc jakies dodatkowe rzeczy i Act5 i to 3 razy zeby dojsc do mneisa (Inferno) to not rly... mam nadzieje ze tak jak w LOD - zmieni sie calutka gra.