Kabraxis napisał(a):
@shador
Z ty ze mam racje i wiem o czym pisze a ty nie bo teroetyzujesz - taka roznica. I za co cie mam przepraszac? za twoje wlasne ograniczenie umyslowe i za spierdolenie gatunku RPG do 'najebuj w STR i bedzie dobrze" bo takie mi przyklady podajecie?
Nie smiesz mnie. Ponownie.
Ale co ty pierdolisz Kabraxis? Chuja wiesz w co gram... co ty kurwa jakas wrozka jestes? Czy kurwa pod biurkiem mi siedzisz i podgladasz 'w co tam shadorek dzisiaj pogrywa'
Powtorze ci - przeczytaj jeszcze raz mojego posta a potem odnies sie do niego ze zrozumieniem bo widze, ze ci to ciezko idzie.
nie jestes jedynym graczem gier hns na tym forum... podales za przyklad d1 w ktorym, fakt faktem, musiales troche zainwestowac w staty typu int, dex itp. itd. ale jakos dziwnym faktem zapominasz o przedmiotach typu zodiac ktore dodawaly +10 do wszystkich statow, jak sie postarales to mogles je miec juz na 1 lvl, i wiekszosc twoich problemow byla rozwiazana... ale chuj tam bede slawil i sral wiedza hacknslaszową - ktora jest tak kurwa tajemna ze tylko ja ja moge rozumiec i faktycznie zglebic/poznac.
kurwa, czasem mam wrazenie ze ktos ci placi za te twoje zealot zachowanie
u made my day, u made my day.