Ja jestem przykładem gracza, który NIENAWIDZI poetrade, handluje jak już muszę bo to co mam to już jest zdecydowanie za słabe.
Wole latać po mapkach i lac moby z nadzieją , że coś ciekawego wypadnie, wolę robić kolejną postać i próbować kolejny build i WŁAŚNIE DLATEGO nie chce mi się tracić czasu na poetrade- zamiast czatowac na item , słać ileś tam whisperów do afkujacych graczy wolałbym przeglądnąć AH i kupić co potrzebuje i leciec dalej na mapkę.
Ja mam wrażenie, że właśnie to wasze podejście do handlu jest skrzywione- bo to fajne, bo to oldschool , bo czegoś takiego nie ma w innych grach , a wcześniej było itp. Dla mnie istotny jest czas, nie chce mi się tracić na handel przez przeglądarkę a już nie wspomnę jaką tragedią jest wycena własnych itemów do handlu
. Teraz wiem, że jak dostaje natychmiast 10 whispów to znaczy, ze coś tanio było
Mam wrażenie, że jest zupełnie ODWROTNIE, niż piszecie -brak AH w grze a z istniejącymi jakimiś PRZEGLĄDARKOWYMI aukcjami powoduje właśnie, że gracze WIĘCEJ czasu tracą na handel niż na granie - trzeba wejść na stronkę, szukać itemek, kopiować whispa, przełączyć się do gry wkleić i czekać czy ktoś odpowie, czekacie, chwilę - o czyli afk, znów trzeba wejść do przeglądarki wyszukać kolejnego gościa i znów kopiuj, przełączyć się do gry , wkleić i czekac.
No serio , jeśli to dla was jest ułatwienie abyście szybciej polecieli na mobki, to ja tu dostrzegam elementy masochizmu growego