Sobtainer napisał(a):
kabra, 99% tego forum bedzie grac w dniu premiery, jak Ty to chcesz rozwiazac? mam rozumiec ze nie kupujesz tak? nie spiracisz tego bo nie ma szans przez kilka lat, wiec Ty serio w to poe bedziesz gral po premierze d3?
LOL a czemu mam nie grac? D3 jest dla mnie gra slaba. Tak bede gral w PoE nawet po premierze D3. LOL
I w uj innych osob tez bedzie gralo patrzac na to so teraz sise dzieje na forach PoE (oglny szal po free weekendzie - gra sie PODOBA LUDZIOM I PLACA ZA DOSTEP DO NIEJ - no kurwa niepojete). Przeciez powinni stac pod drzwiami Blizzarda i zebrac o klucz do zajebistej bety D3 lol. Jakto tak. ....
'Klimat i grywalność o tym zdecydowały"
PoE ma klimat i grywalnosc.
A co do pierdolniecia w D3 to dla mnie to pierdolniecie to kiczowate polaczenie Dragonballa z WoWem. Podziekuje za takie peirdolniecie. Wole bardziej stonowane PoE.
Zreszta nawet pomijajac artstyle, jakosc, lagi na BN, DRM, brak trybu offline, to jeszcze dochodzi Item Shop, cena z dupy i stada dzieciakow na BN.
Do tego ide o zaklad i dam sobie reka odciac ze RMAH bedzie opanowany prze te same firmy z ktorymi niby Blizzard chce walczyc (o dobro gracza LOL) a chat nedzie jednym wielkim goldspamem. Bo ta gra jest zrobiomna z mysla o czyms takim. To jeden wielki, pierdolony bank i pralnia kasy a ja czegos takiego NIE AKCEPTUJE.
No kurwa poprostu wszystko od tej gry wrecz pdrzuca.
Mowilem to tez juz wielokrotnie - latajacymi zombie dobrego hnS NIE ZROBISZ. Zrobisz dobrego SLASHERA. I tym jest D3. Reszta elementow jest albo crapem albo kiczem dla nastolatkow.