Morgul napisał(a):
sula napisał(a):
W sumie tylko nie wiem jak z Asseto Corsa.
dlc z samochodami/torami
Wiadomo ile tego ma być? I czy mają to być DLC na zasadzie 2-3 mini-expansions każde z wieloma samochodami i torami, czy pierdyliard DLC, robiące z tego de-facto "mikro"tranzakcje?
============
Tak apropo - to na naklejkach czy kolorkach się nie skończy. Będą sprzedawane pojedynczo auta, jakiś gold / xp do kupowania aut, boostery, itd Zastanawiam się która firma pierwszej się uda zrobić ścigałkę na zasadzie WoT. Czyli stworzenie sporego community i hype i potem sprzedawanie premium samochodów, które zdobywają więcej golda / xp, moze jakieś "gold paliwo", "gold opony" albo "nitro przyspieszacz", itd Oczywiście wszystko dla osób, "które nie mają czasu" i "można sobie wygrindzić samemu".
Jest jakaś ścigałka na smartfony i tablety od EA, która podobno trzepie kapuchy sporo i czytałem, że tam, żeby sobie wszystkie samochody, itd odblokować to chyba ksoztowało ~1,500 $ i chyba dodawali nowe :E
PS. Apropo powyższego ,ale jednak zeby do tematu PS4 wrócić. Ta gra exclusiv na PS4 z zajebistą grafiką, jakiś dungeon-crawler czy tam RPG co gameplay tego furorę zrobił nawet to na forum parę miechów temu. Nazwa mi uciekła niestety. W każdym razie ma być F2P z mikrotranzakcjami.
Znalazłem. O tą grę chodzi. Deep Down
https://www.youtube.com/watch?v=xbFBEjlKtpY