Tor-Bled-Nam napisał(a):
TobiAlex napisał(a):
Po drugie co raz bardziej wkurzają mnie te wszystkie śmieszne zabezpieczenia itp. itd. Chyba się na maksa starzeję
Ciekawe, bo granie na PC nigdy nie było prostsze i szybsze. Wbijasz klucz, pobierasz grę i grasz. Nawet z domu wyjść nie musisz, a przy dobrym łączu gra jest na dysku w kilkadziesiąt minut.
Na konsoli nie wbijam żadnego klucza, nic nie pobieram, gra od razu uruchomiona (nawet skopiowanie jej na dysk twardy trwa zaledwie kilka sekund). No i chyba zaczynam doceniać to, o czym zawsze pisze Marek - odsprzedaż gry. Gry na PC i tak powoli osiągają ceny gier konsolowych więc dla mnie już nie ma tego + dla wersji PC.
Deshroom napisał(a):
taka ciekawostka.
W x-kom do 21 października można sobie kupić konsolę z Uncharted 4 albo każdy inny sprzęt, grać 29 dni i oddać
Akurat nie planuje tak ale fajna jest możliwość zwrotu używanego sprzętu do 30 dni. Kupie sobie takie
http://www.x-kom.pl/p/258420-konsola-so ... 500gb.htmlOczywiście jak na mnie przystało sprawdzę czy nie jest za głośna bo PS3 serii 3000 okazało się wyjątkowo ciche (właściwie wentylator był niesłyszalny w TLOU) - praktycznie hałasować może tylko napęd BD.
Kupisz, pograsz przez 30 dni i oddasz. A potem ja kupuję "używany" sprzęt ze sklepu. Zawsze mnie to wkurwiało, że niektóre sklepy tak robią.