Farin666 napisał(a):
Mocno mysle nad kupnem w koncu konsoli, zastanawiam sie miedzy PS4 pro, XBOX scorpio i switchem.
Co polecacie? Switch ma juz wystarczajaco biblioteke gier aby go brac?
Myślę, że powinieneś przejrzeć bibliotekę dostępnych i zapowiadanych pozycji na każdą konsolę i dopasować to pod siebie. I wtedy podjąć decyzję czy PS4 czy Switch.
Ja na przykład wstrzymałem się z zakupem Switcha przez konsolkę 3ds. O ile na początku jarałem się nią jak dziecko i ogrywałem pokemony i inne cukierkowate gierki, tak potem zaczęło mi brakować wyzwania, dopieszczenia tych pozycji i jakiegoś mocniejszego pierdolnięcia.
No i jeżeli chodzi o line-up na rok 2018... Last of Us, Ghost of Tsukushima, God of War, Monster Hunter : World (możliwość ogrania gierki 3 kwartały przed premierą na PC), Spider-Man, Detroit czy Red Dead Redemption. Wielkie "N" ma jeszcze w swoim zanadrzu kilka wielkich serii jak Fire Emblem czy Metroid Prime, ale nic nie powoduje pęknięcia gumki od majtek z wrażenia.
NO I KURWA PERSONA 5 na PS4.
PS. Na upartego i po złodziejsku to możesz na dobrym kompie ograć w 60 klatkach taką najnowszą Zeldę : Breath of the Wild. Emulator CEMU.