lamoon napisał(a):
Diablo 3 Ultimate Evil na PS4 jest w 60 klatkach.
Cytuj:
jakiejkolwiek sensownej grze na ps4 będzie 60fps
Cytuj:
Zresztą tak pierdolicie o tych master 60 fps w 1080p na PieCykach, a tak z ręką na sercu - który z Was posiada tak naprawdę te stabilne, ciągłe 60 klatek w każdej grze?
W każdej grze, która mnie interesuje - mam.
Cytuj:
A tak naprawdę ryk lamentu będzie po premierze Wiedźmaka, który oddzieli ziarno od plew.
No zapewne będzie. Tyle, że przy jakości konsolowej będziemy mieć te 60fps, a przy wyższej spadki.
Cytuj:
jesteś teraz i byłeś nim przesiąknięty w całości, zanim jeszcze konsola zagościła w Twoim domu
Ale to, że kupię ps4 było pewne od dawna. Ja mam wszystkie PS. Dla exclusive tytułów.
Do niedawna byłem przyjebany jak mareczek - że szkoda bawić się w PC ze względu na sterowniki, ale... FF14 ze względu na hardcore content gdzie performance jest ważny wymusiło na mnie zmiany (i oczekiwanie na w3 dorzuciło co nie co

).
Ja już przy poprzedniej gpu miałem 60+, a teraz mam 60+ przy maximum/ultra ustawieniach w grach, w które gram.
Więc mi tu nie pieprz o uprzedzeniach - różnica pomiędzy 60, a 30 jest po prostu widoczna gołym okiem. Nie wiem jakim fanbojem trzeba być, by tego nie widzieć...
Cytuj:
To właśnie to chroniczne, wrodzone uprzedzenie sprawiło, że widzisz rzeczy, których nie ma (spadające klatki, nieistniejące migawki itd.).
Ale są spadki. Tylko, że po chamsku rozwiązano to rozmywaniem obrazu, aby taki mareczek nie zauważył.
Cytuj:
Przykładów z życia można mnożyć i mnożyć (PiS i PO w polityce).
To, że ty znasz wyłącznie dwie partie nie oznacza, że wszyscy są tak ograniczeni.
I tak jak w życiu - można mieć konsolę, ale nie fanbojować tylko wytykać jej wady.