Tor-Bled-Nam napisał(a):
Skoro daje ci możliwość wymiany, to po co chcesz rozjebać? Może jednak daje ci możliwość wymiany w przypadku niecelowego uszkodzenia? Wklej tę ofertę, bo może się mylimy i to nie jest ubezpieczenie na skutek przypadkowego zniszczenia tylko możesz od tak wymienić, sprawną konsolę. Wtedy bez problemu odwołam to co napisałem. Moje ubezpieczenie na tablet obejmowało wszelkie przypadkowe zniszczenia, sam korzystałem bo pies mi zrzucił i stłukł ekran, ale do głowy by mi nie przyszło pod koniec sam rozjebać, żeby dostać nowy.
Ale ja nie dbam o to, żebyś cokolwiek odwoływał. LOL. Jakiś autorytet z Ciebie czy jak? I co, to że pies Ci zrzucił i stłukł ekran to jest ok? Kurwa, też mam psa, i też mam tablet, ale też dbam o sprzęt, który nieużywany odkładamy na półkę, gdzie jego miejsce, do tego jest w euti. I pies nie ma prawa nic zrzucić. No ale jak to się mówi "mojesze jest ważniejsze od twojszego".
tczewiak napisał(a):
Cierpią uczciwi, którzy by za to ubezpieczenie zapłacili mniej gdyby nie cebulaki.
Tak jak napisałem wcześniej, pierdolisz. Już nie wspomnę o tym, że to ubezpieczenie nie jest OBOWIĄŻKOWE, a cebulak, który takowe ubezpieczenie kupuje, jest z reguły kasiasty.
tczewiak napisał(a):
Nie korzystam. Jak mi się zjebie to pójdę kupić nową - proste. Nie będę cebulakiem, który dopłaca 30% wartości sprzętu, a potem wali w chuja.
Fakt, jesteś frajerem, który idzie i kupuje następne po 2 latach gwarancji za 100% ceny. Nie wiem, co gorsze.
Mark24 napisał(a):
tczewiak prawda jest taka, że albo z tego ty korzystasz, albo skorzystają inni. Na moim przykładzie mam premium konto w Barclaysie dające mi możliwość ubezpieczenia smartphonu, sprzętu AGD w domu, wycieczek zagranicznych etc. Płacę za nie 10GBP/miesięcznie od 9 lat. Nigdy mi się nawet dupy nie chciało ruszyć by cokolwiek zarejestrować.
A "koledzy" co chwila sobie wymieniają "spadajęce/ukradzione" smartphony które lądują na allegro w polandzie.
Więc generalnie robie za jelenia i dawcę kapitału z którego bank może sponsorować cwaniaków.
Ale kto Ci każe za to płacić? TO NIE JEST OBOWIĄZKOWE! I proszę Cię, jesteś ostatnią osobą, która w tej kwestii może cokolwiek powiedzieć. Kurwa, to Ty sprzedajesz gry zaraz po ich przejściu. To takie samo CWANIACTWO i wykorzystujesz, jak to nazywasz, SWOJE PRAWO do odsprzedaży.
Oj, pojechali po mnie chłopaki z forum mmorpg.pl
Czuję się taki brudny
Ale wiecie co? Zgodnie z naszą chrześcijańską religią, w sobotę pójdę do kościoła, pójdę do spowiedzi, dostanę rozgrzeszenie i będę czysty jak łza
EOT / PEACE