Razoth napisał(a):
zaboleq napisał(a):
Kurde czemu w rtv euro agd nie mają jeszcze U4, przynajmniej na stronie pokazuje, że we Wrocku w ogóle nie ma natomiast w internetowym jest. A w empiku jest w każdym salonie :|.
Tu w UK wchodzisz do randomowego marketu i masz postawione stoisko z kilkunastoma / kilkudziesięcioma egzemplarzami, tak randomowo, na wejściu.
Śmiechłem dzisiaj w Morrisons.
Co do samej gry to obejrzałem trochę streama - quality stuff dla osób, które lubią ten typ gier. Naughty Dogs znają się na swojej robocie. Widać ograniczenia PS4 ale artstylowo gra to ścisła czołówka.
Jakie ograniczenia konsolowe? Pokaż mi takie detale, takie oświetlenie, mimikę twarzy w jakiejkolwiek grze na PC. Kurwa, zachowanie skóry twarzy (zmarszczki, gładzenie się po szczęce etc) po prostu miażdży. Nawet DigitalFoundry stwierdziło, że ładniejszej gry nie widzieli. Wali mnie to, że Aniso czasami jest x4 skoro nawet nie ma czasu na to uwagi zwrócić. Pokaż mi inną grę z takim skin shadingiem albo facial deformation. To jest właśnie next gen. Oczywiście okupione 30fps ale do singla w tego typu grze who cares?
Ja swoją kopię edycji specjalnej dobieram jutro w RTV EURO AGD.