Razoth napisał(a):
True, Switch to chyba nawet większy must have dla mnie się zapowiada niż PS4. :C Na start będzie chyba nowa Zelda, dodaliby odświeżone porty Smasha + Kart + Bayonettę i biorę szybciej, niż Alda napisze kolejnego posta o tym, że warto ale jednak nie warto kupować.
Także fundusze na nowego kompa zostaną przeniesione na PS4 PRO (bo jednak niektóre gry dostają support i fajne opcje do wyboru) + Switcha.
Full peasant mode zostanie aktywowany w tym roku. D:
sorry, serio chciałbym podzielać optymizm, ale jakoś kompletnie nie widzę powodu.
Switch to ma być tak naprawdę handheld z możliwością podpięcia do TV. Nawet przysłowie mówi, że jak coś jest do wszystkiego to tak naprawdę jest do niczego. Zobaczymy jak będzie w tym przypadku. Handheldy tracą rynek z powodu smartphonów i niestety nie da się tego zatrzymać. Nintendo zdaje się tego nie zauważać.
Stacjonarka będzie niejako dodatkową opcja. Mam przypomnieć jakim flopem było PS VITA TV (jak to się nazywało, nie chce mi się tego szukać
)? Sam to mam w którejś szufladzie, jeszcze nie rozpakowane, kupione na którejś z promocji za grosze
Lineup Nintendo jest OK, o ile lubi się gry Nintendo. Próbowałem, starałem się, po prostu nie mogłem przebrnąć przez ten infantylizm wylewający się nawet z menu konsolki.
Do tego mamy małą powtórkę z historii - Nintendo znów wypuszcza na rynek sprzęt który jest znacząco słabszy hardwarowo niż dwie pozostałe konsole. Co to oznacza? Wsparcie third party będzie znów słabe.
Konsolę kupię, by sprzęt obadać ale moim zdaniem marketingowo to będzie powtórka z Nintendo Wii U..
Kurwa, przekonuj mnie Razoth, bo chciałbym się mylić