nie ma sprawy. Z chęcią - fajny exploit odkryłem na tamtejszego boss-a.
elemental damage:
Aplikujesz na broń np. fire (może być water, earth, wind, poison, etc.) i masz np. +25 damagu w jednym hicie. Combo na dual swordach przy low stance (najszybsze) to jakieś ~20-40 hitów (tak na oko). Łatwo przeliczyć ile to daje dodatkowego damagu.
Fire/poison (nie wiem jak inne) jest też o tyle fajny, że potrafi podpalić/zatruć przeciwnika - zostaje na nim dot. Często wystarczy odskoczyć, a ten już się dopali/otruje.
Od lvl50+ (strzelam, niższej nie widziałem) można już dropić bron która ma na stałe przypisane obrażenia od elementali - najbardziej zabójcze właśnie w dual swordach.
btw. widziałem jak działa spowolnienie przeciwnika na żywo. Dzisiaj z nudów robiłem wszystkie questy na adepta w tym samuraja. Ale to jest overpower!
Rzucasz tym w moba i prawie możesz liczyć klatki animacji - on rusza się jak w slow motion, ty normalnie. Szkoda, ze tak szybko się kończy - połowie bossów można by zjechać dobre 20-30%HP za jednym razem praktycznie bez ryzyka że coś oddadzą

PS.
Po którymś bossie (nie pamiętam) otwiera się Tea House. Takie walki clanów. Za pokonywanie czerwonych duchów dostajemy jakieś punkty - za te punkty możemy sobie tam kupić broń (niebieską, szansa na fiolet) - całkiem dobre rzeczy się trafiają. Kilka lvl wyżej niż jesteśmy.
Reszta to dla mnie zagadka..
Podobnie jak crafting u kowala. Trochę to zbyt skomplikowane, za dużo klikania, za mało radości z tego co wychodzi.
Moze ktoś się w to bawi? z chęcią poczytam z czym to się je