Adhoc napisał(a):
Z tego co widziałem to legendarne karty można zniszczyć za 400 proszku. 1600 kosztuje jej zrobienie.
Bardzo przesadzasz. Zreszta duzo tego gówna dostaje się za walce na arenie. Jeśli nabijesz mało wygranych to 4/6 skrzyneczek to własnie dusty.
Common (White) Cards – Disenchant for 5 Arcane Dust / Craft a Common card for 40 Arcane Dust
Rare (Blue) Cards – Disenchant for 20 Arcane Dust / Craft a Rare card for 100 Arcane Dust
Epic (Purple) Cards – Disenchant for 100 Arcane Dust / Craft an Epic card for 400 Arcane Dust
Legendary (Orange) Cards – Disenchant for 400 Arcane Dust / Craft a Legendary card for 1600 Arcane Dust
We will see...
Jestem na 100% pewny ze system bedzie zrobiony tak zeby oni sprzedawali packi. A nawet jesli zostana te wartosci to i tak jest to 4 legendary -> 1 legendary, 5 rare --> 1 rare. W takim IW mam (w wiekszosci przypadkow) 1:1 bo da sie WYMIENIAC z ludzmi.
Wiec nie, nie przesadzam, brak trade = fail i grind, moze i akceptowalny czasowo ale zawsze x razy wiekszy niz w grach z nieskrepowanym trade (IW, MTGO, w przyszlosci Hex np..).
Do tego trade byloby w tej grze zajeboste ze wzgledu na logo Blizzarda czyli playerbase bedzie na pewno spory = skaldanie decku to bylby czysty fun a nie grind i pain in the ass bo uzbieram dusty opiero za tydzien (moze).
PS. Jesli te dusty to jest currency w grze to NA 1000% bdzie ogranicznenie daily zdobywanie tego. Ostatnio w IW wprowadzali juz chyba 3cia iteracje takiego systemu zbierania currency za ktore sie kupuje karty.
Poprostu... jak napisal chyba tomu wyzej... 'kolo karcianki to nawet nie stalo'.