Kabraxis napisał(a):
1. Outfity i ubranka sa w sklepie i jest ich jak rozumiem wpiiiizzzddduuuu. OK A ile jest w grze? 10% z tego ? 25? Tyle samo? Wiecej? Bez ISa bede wygladal jak wiesniak ewentualnie jeden outfit prze cale gre i jeden na endgame?
z 80% modeli jest dostępna in-game za paxy albo za achivementy. Wybór jest spory,
ale pewne modele stroju pojawiają się tylko w Item Store, np. kapelusz stetsona, lustrzanki czy długie płaszcze w sensownym kroju. ceny to 1-3€, ale taki kapelusz jest tylko w outficie za 5€
Cytuj:
2. Jak duza jest ta gra? Swiat? Ilosc contentu? W porownaniu do innych themeparkow... Na ile starczy? Bedzie choc z miesiac grania? Tak szczerze. Warto grac jesli wazniejsza dla mnie w MMO jest 'podroz' niz 'endgame' i jestem 'exploratorem'?
playzone jest 9, zrobienie wszystkich misji w zonie to jakieś 20h. do tego 9 dungeonów, po godzince każdy. Można je przechodzić w 3 trybach (normal dostosowany do QL, hard na QL10 i nightmare z nowymi elementami i zdecydowanie trudniejszy) - 24h minimum (nightmare znacznie wydłuży czas moim zdaniem)
Potem pvp -2 battlefieldy po 15min i warzone Fusang nieograniczony czasowo.
Następnie lore - kilkanaście wpisów do dzienniczka w każdej zonie.
Rozwiązywanie misji śledczych - to może zająć kilka godzin.
Cytuj:
3. Jak wydaljnosc i czy gra ma jakies stwierdzone issues ze straszymi Radeonami (jak GW2 czy SWTOR)?
Nie slyszałem o większych problemach. Optymalizacja ok, ale na pralce nie pójdzie.
Cytuj:
4. Co z endgame? PvP i raidfest czy wymyslili cos innego? Nie ma leveli nie ma statow na gearze - OK - cool. Zrobie all questy i co? czekam na dodatek?
Nightmare mode w dungeonach.
Odblokowanie wszystkich abilities. Zebranie odpowiedniego sprzętu (są 3 główne staty i 10 pobocznych. Na jednym elemencie sprzętu jest zazwyczaj 1 główny i 2 poboczne - różne abilities wymagają różnych pobocznych).
Misji jest sporo, jakieś 60/zonę i mają różny cd - kilka godzin albo kilka dni (zależy od ilości XP głównie). Ciągle dodawane są nowe.
PvP jest podobne do WARowego, ale ma lepiej rozwiązane zerg i solo - zerg "robi" facility, a solo poluje na rezpointy i tych co szukają łatwego łupu.
W planach jest kolejny wz, pvp dungeon, kolejne zony.
Kabraxis napisał(a):
PS. Ewentualnie jakby ktos byl taki mily to plz o tego buddy keya na 24h to sobie choc wydajnosc sprawdze.
A mozna gdzies zaczac sciagac gre bez keya? Bo troche zajmuje. :/
Link powinien być na account tsw, a do buddy musisz podać maila. Ja nie mam już, ale tu czy na innych forach o TSW ktoś się może zlituje.