Fajnie, ze wywalono tez moje posty. Fajnie, ze uwazasz, ze moje posty wplyna na to czy ludzie na calym swiecie beda grac w SotA czy nie. Czarny PR, zaloze firme i bede oczernial firmy.
Pierdolisz embe. ja wypisuje dyrdymaly? fakty są inne? sam to robisz. Nie robie zadnego podhypowanego czegos tylko sam ostrzegam w niemal kazdym poscie. Przepraszam, ze opisalem swoje wrazenia, opisalem co widzialem, a czego nie. O negatywach tez pisalem. Moglem pisac o faktach i nigdy nie zagrac w SotA.
SotA byc moze pojdzie w strone 'dynamicznej walki'... no prosze Cie... na pewno nic takiego tam nie bedzie.
Moim zdaniem ta gra akurat ma wieksze szanse na dopracowanie niz cala reszta, bo kasa, bo Lord British itp.
sandbox mmorpg to imo zamkniete kolo, a to brakuje kasy, to niedopracowana gra to slabsze zainteresowanie.
A od samego poczatku wiadomo o SotA, ze
nie bedzie to zaden mesjasz sandbox mmorpg, ale myslalem, ze to wie kazdy. Ale chyba ktos tu mowi, ze ja komus cos takiego wmawiam. Ja osobiscie nie potrzebuje by ta gra byla jakims mesjaszem. Na pewno bedzie to skierowane do szerszego odbiorcy. Licze, ze wypracuja jakis sensowny balans. Rzucacie tytulami dfo, wurm, eve... a watpie czy bedzie co przyrownywac. Nigdy tak nie powiedzialem.
Po raz kolejny powtorze, nie ma po co teraz kupowac, chyba, ze komus sie nudzi i chce obadac. Co z tego finalnie wyjdzie, nie wiadomo. Nie jestem szpecem od mmo, od dluzszego czasu interesuje sie tego typu grami na doczepke. A SotA na chwile obecna w tym stanie - nie jest grywalne.
Arturnik napisał(a):
To nie ma być wydane w tym roku przypadkiem?
jak to wyjdzie w tym roku to bedzie raczej lipa, ale w Czerwcu ma byc chyba dopiero ostatni release 7 alphy.