Zaopatrzylem sie w Daybreak All Access zeby pobawic sie na nowych Time-locked serwerach EQ2, co do tych wrzuce tekst z babagra.pl bo lepiej sie tam zna (razem z Meta) ode mnie
Cytuj:
W dniu dzisiejszym ruszyły beta testy serwerów progresywnych dla EverQuest 2, które zatrzymane zostały w roku 2004 – no może prawie zatrzymane w tamtym czasie.
Niestety, ale mechanika gry z 2004 roku nie została przywrócona, gracze nie zobaczą trudniejszych przeciwników, postaci z mała ilością życia, ani słynnej Isle of Refuge jako zony początkowej. Tak naprawdę, serwery progresywne EQ2 to nic inne jak dzisiejsza gra z brakiem dostępu do stref, które wprowadziły kolejne dodatki. Usunięto także latające, skaczące i szybujące mounty. Jeśli chcieliście sobie przypomnieć jak to było w 2004 roku, to przykro mi, ale to będą tylko połowiczne wspomnienia…
http://babagra.pl/2015/07/ruszyly-beta- ... wnych-eq2/znudzony wowem postanowilem sobie pobiegac tam, exp jest masakrycznie spowolniony, po kilku godzinach mam lvl 8 i poza slabym jak na jakosc grafiki performance, bawie sie calkiem niezle - ludzi biega sporo
PS. generalnie devsi maja podobne podejscie jak w Oldschool Runescape - w formie ankiet i glosowan decyduja co do gry wrzucic, a czego nie wrzucac.