Buhh ;/ musiales mi to pokazywac?
Wiesz co mi sie przypomina WTF bez serca jestes
-Recast -> potwornie arogancki Polak ze stanow... ;/
-Ja, Vithdos i jakis dorf lapiacy cloth armor w butcherblock na lil skellies..
-Tux szedl do qeynos na lv 5, przestraszony jak nie wiem co! rozgladal sie za kazdym rogiem.. zaatakowal go gnoll w hh a on schowal sie do 1wszego budynku i klikal drzwi non stop dziwiac sie dlaczego sie nie moga zamknac (lag).. potem nie mogl wyjsc z podziwu jak go gnoll zalatwil przez sciane ;/ przeciez to niemozliwe no, schowalem sie!!
-Moja, Mabiego i Oja podroz przez Karany, z Qeynos do high-hold... tyle nieudanych prob lol omg to bylo wyzwanie
ciagle nas gryfy bily a bylo ich tyle.. jak nikt ich nie bil..
-Unrest w ktorym bylo 40-60 osob
lol jak ktos zlapal ghoula raz na 20 min mogl mowic o farcie
zawsze siedzialo tam 5-10 milych cleryczek
-Lower Guk.. pull co kazde 30 minut...
ale za to jaki ooc chat! wszyscy sie znalismy
-OMG moja SMR, zginalem 6 razy... ale go dobilismy! ...nie bede mowil ile godzin, 1 z 2 moich campow w zyciu
-Raidy Baha, po prostu perfect
...Mogling
...glownie tow. z tych raidow stworzylo potem Awakened...
-Blades of Benovelence moja pierwsza gildia
-Ruins of Kunark.. juz nie bylo takiego zageszczenia ;/
-Ulisses
bieganie z tym Panem uh mialo wady.. why? buffowal wszystko i wszystkich, to bylo takie hobby
ew. poczucie misji
(no dobra, po prostu ma dobre serce
)
-raz z Kordem pokazywalismy Aenimkowi L Guk Lord room, biegaczysko zglitchowal sie za tronem
Ta, Kordzik mial jej donosic jedzenie.. i tak chyba umarla z glodu bo Aenimek skonczyl grac... (Kord j00 sux0r /duel)
-nigdy nie zapomne jednej kwestii Zemiqa
*Tux(nie pamietam juz o czym): ...jasne, duma ci nie pozwoli.
*Zem: kochane wood elfy jak Ja nie maja dumy...
*Tux: ze co? ty?
*Zem: ...mamy rade starszych
...to tylko malutki ulamek ;/ ...ehhh chcialbym choc w jeszcze jednym mmo moc sie pochwalic takimi wspomnieniami i miec z niego tyle funu ile mialem z EQ
*nostalgia*
PS. Dont get the wrong impression, absolutnie sie nie zegnam z nikim ani z niczym, po prostu ten filmik mnie tak zlapal za serce
a teraz jesli pozwolicie ide znalezc sobie sucha poduszke i paczke husteczek