aa trzeba bylo tak od razu, jak krowie na lace...
Tux> pamietasz jak mowiles ze VS w kc ktorego mam zabic to pestka w porownaniu do tego drugiego ktorego ty musiales zabic?
no coz ja mialem racje, to jest ten sam Venril Sathir co w twoim epicu...
[edit]raz pisza ze VS raz ze VSR, innymi slowa styknie mi jak tylko przyjde po smierci VS tak????[edit]
Tux jeszcze jedno
Cytuj:
Just to let you know:
I was in KC tonight, we tried VS twice, wipeout both times. Then we gave up. Then a Druid and Three Wizzies come in and kill him in under 5 seconds. All i gotta say is Manaburn IS AWSOME. Think about it, they could take down anything, dragon, god, ANYTHING! Just gotta have enough Wizzies with the skill
Manaburn does unresistable dmg and yes, it works. Two wizzies are enough for VS.
jak tam u ciebie ze znajomymi wiziami?
Ale cud sie stal! w moim klaniku Medail 51 a moze juz 52 rangerka robi epica a ten durny VS tez jest czescia jej epica ... czyli?
czyli ta czesc tez bede zrobiona!!!
Mysle ze ustawie raid na tego czubka.
tylko nie wiem jaki on ma spwan time 48h czy 72h???
zreszta to nie ja bede porwadzil heh ja tylko zglaszam inicjatywe a oni zbiora ludzi i w ogole
a jeszcze niedawno tak narzekalem na gos
Uli> mq to tez znaczy multiple questable eheh stad moj epic jest mq w 99%
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2002-06-14 17:49 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2002-06-14 17:58 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2002-06-14 18:01 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2002-06-14 20:04 ]</font>