Velktor's Labirynth:
Lamiac pierwsze lody
No to po koleji po wejsciu do velk rozciaga sie przed nami krajobraz groty w ktorej stoja podstawy wielkiej konstrukcji, spawnuja sie tam malutkie pajaczki, cryst gargoyle etc.
Na konstrukcje ktora wygladem przypomina, sam nie wiem co, chyba sen pijanego Picassa... mozna wejsc, w nielicznych miejscach spawnuja sie pajaczki nie sa jednak specjalnie niebezpieczne, jedno na co tu trzeba uwazac to zakrety *grin!* niektore sa oblodzone w takich miejscach w jakich najmniej sie tego mozna by spodziewac... Na samej gorze jest camp zwany Upper Spiders, spawnuje sie tam jeden named.
Mniej wiecej w srodku wysokosci tej konstrukcji mamy taki pokoik z latarenka, camp nazywa sie safe hall i jest furtka do dalszych przygod w labiryncie... Po odnalezieniu falszywej sciany wchodzimy do groty z wielkim kamieniem w srodku, ponizej kamienia jest camp zwany Lower Dogs - zespol pieczar z masa koboldow w tym dwoma nazwanymi, powyzej po przejsciu do oporu oblodzonej kladki jest camp zwany Upper Dogs ktory sklada sie z kilku namiotow i jak latwo sie domyslic ice koboldow
Za tymi namiotami znajduje sie tunel prowadzacy do zamku gdzie mozna spotkac te gorsze stworki Velktora (za duzo sie tam nie bawilem...)
Pajaczki az do gory (calej gory nie zwiedzilem) nie maja see invis... koboldy niestety maja
Aha i porada dla ludzi ktorzy chca chodzic po tym czyms... zero sowu, najlepiej nawet wylaczyc run jak sie jeszcze nie wie gdzie dzieci zrobily slizgawke
bo bedzie "WEEEE!"
AHA, jeszcze kawalek mojej opinii, no wiec, bicie pajakow jest tak smiertelnie nudne ze sie mozna przynajmniej zestarzec... koboldy sa juz ciekawsze ale 2-3 godz i sie nudza... natomiast castle=phun! to tak imho
Chcecie mapy ? Oto Mapa...
http://www.eqmaps.com/m3/vlab1_set.zip
Strasznie po balaganiarsku ale coz moze jak sie jutro obudze to poprawie
a moze ktos mnie poprawi
of Tarew Marr
Warmly thinking about some people in ED
Master of most trades (tak krocej)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Tuxedo dnia 2002-06-17 11:34 ]</font>