Lexion napisał(a):
Nowe AA fajna sprawa, kwestia jak "zbalansuja" moje postacie (sk i coercer, tak wiem jestem leniem majac same OP klasy ;p ) i jak naprawia ewidentne udupienie inq'a (temp dostaje wszystko co najlepsze). Wszyscy licza na naprawe Guardow, jednak ich czas juz przeminal
No tak, trzeba przyznać rację, że Sk to naprawdę zarabisty tank teraz. Na naszym mini forum everquestowym podpietym pod blog, jest porownanie tankow na dzien dzisiejszy ze zmianami z bety. Nie zapowiada się zeby guardian stal sie nagle porządana klasą. Wrecz przeciwnie, mam wrazenie ze SK bedzie jeszcze mocniejszy.
Owszem, z tego co wiem bruzerzy sa w koncu zadowoleni, ale to ciagle moze sie zmienic
Jesli chodzi o templarów kontra inkwizytorów to tu się nie zgodze. Wydaje mi się ze na dzien dzisiejszy Inkwizytor jest o klase lepszy od templara. Zdradzilam mojego malego templarka na inkwizytora i bardzo sie ciesze z tego powodu. Ogólnie jestem maniaczką grania lekarzami, wiec jako takie pojecie mam
A coercerow jest teraz na peczki. Sama mam jednego i naprawde sa zdecydowanie przegiete.
Lexion napisał(a):
Co do samych questow to z tego co znajoma grajaca na becie i robiaca notatki dla calej gildii jest ich okolo 200 w nowej zonie wiec bedzie co robic
Wszystkie questy w moorsach zrobilem w 2 dni (nie liczac tych wymagajacych instancji) wiec licze ze teraz bedzie lepiej.
Wszystkie questy, zarowno te na spell z mythicali jak i crafterskie sa juz dostepne na naszym mini forum. Powiem szczerze, w Moorsach zrobilam moze 1/3 questow i to na mojej glownej postaci czyli mistyczce. W momencie jak dobilam 200AA przestalam je robic. Teraz zostalo mi do zdobycia jeszcze po kilka AA na furiatce i coercerze.
I przyznaje sie bez bicia, mimo hardcorowego rajdowania do tej pory nie udalo mi sie odwiedzic kilku zon jak chociazby Kurn's Tower x 2. Nie mam po prostu na to czasu... Musialabym chyba grac po 10 godzin dziennie by ze wszystkim zdarzyc. A gdzie jeszcze craft i dekorowanie Guild Halla oraz domow? Przeciez zadna inna gra nie ma takich mozliwosci. Raj dla kobiet, chociaz mezczyzni tez lubia zaszalec z trumanmi, czaszkami i innymi "strasznymi" meblami...
Obecne kursowanie pomiedzy betą a live serwerami i opisywanie na forum wszelkich nowosci lacznie ze zmianami w adormentach, prawie wcale nie pozwala mi na gre. Cale szczescie dzisiaj rajd wiec sobie odpoczne...