Templair napisał(a):
Tak podejrzewalem. Czasem w dodatkach dodaja jakies klasy/rasy czy inne scierwo. Poczytalbym sobie sam ale w firmie mam zablokowane 85% internetu, a jestem zbyt leniwy zeby chcialo mi sie to obchodzic :< ...
T.
Może mój blog będziesz mieć odblokowany żeby poczytać
Meta napisał(a):
Kinya napisał(a):
Z tego co wiem dostaje sie wszystkie dodatki prócz ostatniego (Destiny of Velious).
Też tak myślałem, ale niestety nic nie dostają. Niektórym odnowiło, ale 45 dni triala, także jak ktoś nie miał pełnej danej gry to te dni są raczej całkowicie bez sensu. Ta promocja nie wygląda więc tak samo jak wcześniejsze welcomebacki.
Tu sie Aza z Toba nie zgodzę... ludzie co wrócili w tej chwili do gry, nie mieli nawet TSO wczesniej, maja w tej chwili dostep do SF...
Jesli chodzi o to ilu polaków gra, to niewielu. Nie oszukujmy się, gra ma dobre kilka lat i grafiką nie powala, wiec trudno sie zachwycic przez pierwsze 5 min. Za to EQ2 jest tak rozbudowane, że nie ma możliwości by sie w niej nudzić i oferuje rzeczy niedostępne w innych grach (np multihousing). Oczywiście, życie z SOE nie jest łatwe, ale za to jest co robić. Co 3 miesiące jest duży update i zawsze dodają nowe rzeczy, tym razem będzie to (koniec maja) kilka nowych instancji grupowych na 90 lvl oraz kilka nowych rajdów x4 oraz x2... W następnym GU zmienią całkowicie pierwsze miasto z EQ2 - Freeport dodając w nim instancje na grupy, także co 3 miesiące mamy nowe rzeczy do robienia
Jesli chodzi o levelovanie, to naprawde zalezy od podejscia gracza. Mozna sie bawic levelując powoli, a mozna szybki z levelm lecieć nie patrząc na punkty AA, ja osobiście wole zawsze zebrac wpierw AA a potem levlovac. System chronomentoringu pozwala na zmentorowanie się samemu na siebie na dowlny level, więc na dobra sprawę żadna zona nie przepadnie jeśli ktoś chce później je odwiedzić, nawet samemu
Aby skorzystac z tej promocji trzeba zalogowac sie do 31 sierpnia i czas 45 dni liczy sie od pierwszego dnia zalogowania.