heh pamietam jak tam dzwonilem jako ze zamowilem na 2 dni przed swietami i strasznie mi zalezalo zeby doszlo nim wszytsko zamkna na swieta...
zamowilem kurierem, i zadzwonilem tam zeby sie dowiedziec jak sa szanse na realizacje zamowienia tego samego dnia (kurier 48h)
odebrala jakas nimfa o glosie deliktanym jak jedwab, dowiedzialem sie ze "siedza" na kartonach z EQ ... zamowili jakis czas temu spora ilosc i, i i nie wyszlo.
nie wiem jak teraz , w koncu minelo pol roku czy moze juz rok , ale jakos nie widze dzikich tlumow graczy wiec pewnie sporo jeszcze tego maja.
no i mowie kurier 48h i mialem eq 2 dnia roboczego o godzinie 11 czy jakos tak.
co znajdziecie w pudelku?
olowiana figurke iksara (tak sa rozne ale oni dostali partie TYLKO z iksarami hehe)
2 plyty
na jednej jest kunark na drugiej SoV
obie plyty maja seriale co ciekawe plyty sa opakowane w "gole" plastiki , roznia sie tylko kolorem nalepki z serialem...
Dodatkowo mamy 3 ksiazeczki i mape
plus reklamy...
umieszcze tylko fotke figurki, fotki calej zawartosci (jak ktos lubi wiedziec co kupuje) mozna znalesc na stronie sony/VI)
[no co? ja nim kupilem poszedelem zobaczyc co daja do pudla ;p]
warto tez dodac napis ktory widnieje na pudelku:
wymagane polaczenie z Internetem + miedzynarodowa karta kredytowa + dodatkowe oplaty abonamentowe
Aktualana oplata to 12$ bez 1 centa. (jak sie myle prosze mnie poprawic!)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2002-07-19 22:39 ]</font>