tomugeen napisał(a):
sula napisał(a):
Z takich gier to raczej wole klasyczne arenkowe multiplayery bez całej naleciałości mmo i on-going płatności typu suby czy cash shop-y.
Duzo osob tak ma, dlatego dziwie sie, ze Forge miało tak kiepski odzew na kickstarterze i ludzie ktoryz to lubia nie garna sie do tej gry.
W moim przypadku jest to dlatego, że non-mmo pvp multiplayer-y są gatnukiem gier stojącym w moim prywatnym "rankingu" za różnorakimi strategiami, single rpg-ami i mmorpg-ami. Lubię w nie grać ale nie są jakoś specjalnie wysoko na liście priorytetów, tym bardziej teraz jak jestem starszy. Za gówniarza trochę więcej w takie gry grałem(choć też nie były na 1 miejscu).
Dodatkowo wolę jakiegoś FPS-a lub wolniejszego rts-a niż takie coś jak Forge.
Ważne też było to, że Kickstarter Forge wyszedł akurat w momencie kiedy wydałem mnóstwo kasy na rzeczy związane z komputerową rozrywką. Zarówno na gry, nowy sprzęt i inne pierdołki. Poza tym alpha też mi się trochę nie spodobała. W każdym razie dobrze, że przypomniałeś poczytam sobie dzisiaj co z tym Forge się dalej dzieję, bo od dłuższego czasu się nie interesowałem.
@Highlander
Możliwe, ja jestem scrubem raczej. (hah nauczyłem się tego słowa jakoś niedawno ;p)