Cytuj:
2004-03-25 23:42, Aenima napisał:
Mareczek jak nie rozumiesz sensu dyskusji to STFU.
Na zachodzie wlasnie jestesmy postrzegani jako banda zlodziei. I taka jest wlasnie metalnosc wiekoszosci polakow, wystarczy poczytac dzial darmowe mmorpg.
Aż przeczytałem paszkwil tego niewykształconego pajaca fina (może po porstu gnój nie lubi historii) jeszcze raz i nie ma tam słowa o złodziejstwie polaków.
Za to dużo o historii, powiązaniach politycznych kraju, wasalstwie dla rosji, braku znaczenia na arenie politycznej, czy braku sławnych polaków.
Ani jednego słowa o złodziejstwie. To juz sami wymyśliliście. Więc oba moje posty - ten z cytatem fina i ten ze sławnymi polakami i jednym finem są faktycznie nie na temat. Dyskusja jak na onecie.
Jeden pisze o podatkach - następny się dopisuje że politycy kradną, trzeci że go pobili i coś ukradli, czwarty zaczyna od morderców, a gdy piąty dopisze coś o kolejnej luce w prawie podatkowym to pisze nie na temat.
I dowcip na zkończenie tej durnej dyskusji która w tym miejscu w ogóle nie ma prawa istnieć :/
1. Słyszałem, że Moskwie na placu Czerwonym rozdają mercedesy?!?!?
2. Tak.... tylko, że nie w Moskwie a w Brześciu.... nie mercedesy a rowery.... i nie rozdają tylko kradną.
Tak to widzi polak - złodziejstwo u ruskich jeszcze większe. Teraz proszę zerknąć do linku fina i przeczytać:
"So, no one should bother traveling to Poland. If you really have to go into an old communist country, rather choose Russia - it is much richer and actually offers interesting sights to tourists. "
Aenima napisz do faceta, żeby napisał coś o złodziejach w Polsce - bo faktycznie gość jakiś nieoświecony i zapomniał :/
Sens dyskusji: gość pisze bzdury o Polsce. A wy dopisujecie, że w środku lasu w Finlandi zaskoczył was niezabezpieczony domek do którego przez tydzień nikt nie przyjechał - mistrzostwo offtopicu! buahhaa
Chuj mnie obchodzi co jest w środku lasu tego ubogiego historycznie, słabego politycznie, małego, nic nie znaczącego na świecie kraju.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Mark24 dnia 2004-03-26 07:50 ]</font>