Mendol napisał(a):
nie szata zdobi czlowieka. przyklad: huragan.
+1
@tczewiak, naprawdę nie wiem co Cię tak zabolało w tym co pisalam o App Store - tak, patrzę na niego inaczej, bo nie tylko z perspektywy end usera, tak, jest bardziej przyjazny dla poważniejszych twórców niż Play Store. Google ma tutaj swoją politykę i jest ona taka sobie. Rozumiem, że może masz taką potrzebę, żeby wszystko było czarno-białe, ale mało co takie jest i nie wiem czy można mieć do kogokolwiek o to jakiś żal. To nie są platformy do szerzenia ideologii, tylko do zarabiania kasy.
@Pieszczoch, dziękuję za kolejne fotki, ale już naprawdę starczy. Oczywiście, nie noszę na każdą okazję nie wiadomo jakich ubrań, ale nie oznacza to, że muszę zakładać biało-niebieskie dresiki. Kupuję na te okazje bawełniane czarne leginsy i nie dość, że mi to wychodzi taniej, to jeszcze normalnie wygląda.
@Highlander dałeś czadu z tym Da Vinci, no cóż, na pewno nie jestem jak Leonardo. Powiedzmy jednak, że podzielam w jakimś stopniu Twoje przekonanie o tym, że sztuka nie powinna być oderwana od rzeczywistości i trzymana w muzeach - dlatego też gdy wybierałam kierunek studiów, zdecydowałam się na wydział architektury, a nie ASP. W związku z tym mam wpojony konkretny etos pracy, poglądy na to, co robię i dlaczego to robię. Dzięki temu jestem w stanie funkcjonować poza sztuką jako taką, przenosząc jedynie pewne jej zasady tworząc rzeczy w 100% użytkowe. Jedni to doceniają, inni się z tego śmieją, ale mam dystans do takich rzeczy, bo wiem, że większość ludzi się nad takimi rzeczami po prostu nie zastanawia i nie jest to ich wina. Satysfakcja z robienia tego co się naprawdę kocha pokrywa takie niedogodności za nawiązką.