O.o heh z nudów postanowiłem sobie zajrzeć na ogólne a tu taki topic zabawny...
doh..
Zwykle się nie wdaje w flame war..
Do tego na pewno nie zamierzam bronić kilku osobników z tego forum których hmm humor a w zasadzie poczucie dobrego smaku pozostawia wiele do życzenia. (Powiedział bym że jest zbliżone do amerykańskiego ;p co wcale nie jest komplementem)
Ale jednak:
klakier napisał(a):
Do gier MMORPG mnie przyciaga fabula stan graficzny jest malo warzny dla mnie choc i tak nic nie pobije starego Warhamera W40k Shadowrun D&D 1 edycji i wielu innych prawdziwych gier rpg
mmm po D&D 1 ed wnioskuje że masz około uh 23-25+ lat . Po takiej osobie, studencie do tego adminie jakiegoś serwisu spodziewał bym się nieco bardziej składnych wypowiedzi i z większą dbałością o orty i gramatyke i ogólnie sens zdań... (nie chodzi mi konkretnie o to co zacytowałem ale o twoje wszystkie posty w tym topicu)
klakier napisał(a):
to ci napisze cos najpierw bylo rpg a potem mmorpg
ehh? to chyba jakiś bryk historyczny co? tak skrócić to wszystko... gdzie pierwsze crpgi tekstowe? a mudy? a ty odrazu od PnP do mmorpg przeskoczyłeś
klakier napisał(a):
co do mojego braku obycia z ort. to mam na to papiery 2x A4 wiedz mozesz przestac sie wymadrzac mlody oka
Ja też i co? To cię absolutnie nie zwalnie z prób pisania poprawnie. Inteligentny człowiek starał by się to zminimalizować a ty się z tym obnosisz jak z niewiadomo czym.
klakier napisał(a):
dla mnie jestescie tylko graczami a w moim jezyku to najgorsza obelga gracze z was tylko i tyle hack&slash i sex no trudno wesole musi byc zycie prawiczka
Sorry a co ma sex do tego? Jesteś nawiedzonym klechą i tempisz sex jak zło wcielone czy co? Pozatym przeczysz sam sobie... najpierw mówisz że dla nich tylko sex się liczy potem że są prawiczkami... zabawne O.o
Pozatym twój jezyk jest troche dziwny skoro gracz to obelga, a "tylko gracz" ? co twoim zdaniem to znaczy przepraszam? Jestem graczem, gram w crpg, mmorpg, PnP rpg wiec kim więcej mam być? O.o graczem-bogiem?, graczem-bustwem? Nie wiem jakoś nie moge zrozumieć o co ci chodzi.
klakier napisał(a):
(moj CFSI* tesz mam sobie wsadzic i certefikat MS i Novela tesz ?? bo jak wsjo to wsjo prawda chlopcze)
Jak na razie to zdecydowanie przyznał bym ci certyfikat w mądrzeniu i przechwalaniu się... robisz to co post, aż w oczy kole :S
klakier napisał(a):
dziecko drogie mama cie widze nie przytulala jkak byles maly tzn jakis miesiac temu bo wisze ze post ci urusl mnie nie zrazisz ja mam wielka radochae patrzac na takich mlodych noobow jak wy naprawde rozbawiacie mnie do lez
heh Jeszcze przed chwilą oburzałeś się z wyzywania ludzi a teraz sam robisz dokładnie to samo
Do tego dokleiłeś tu jeszcze "nooba" jako określenie, lol to też nie wiem skąd ci się nagle doczepiło to do dyskusji O.o Sorry jak ktoś uważa że powinieneś pisać zgodnie z ortografią to jest noobem? Proponuje ci zapoznaj się z definicją tego wyrażenia a potem go dopiero używaj.
klakier napisał(a):
Pieszczoch po moich postach uwarzasz mnie za idiote no no no krag sie widze zacisnia
dawac kto jeszcze tytaj uwarza ze posty na samej goze sa normalne ?? a co do tego ze to forum jest dla wszystkich ioznacza to ze moga wszyscy wyrazic swoje zdanie ja swoje wyrazilem ze te malolaty nie powinny pisac bzdur i tyle
Ja też uważam cię za idiote...
Do tego wcale nie uważam że tamten post był ok (był hamski/wulgarny i niesmaczny ale to co ty sobą prezentujesz jest żałosne... sam niewiem co gorsze) + Zapewniam cię że jedynm z osobników którzy w tej dyskusji wyglądają na mniej niż 14 lat jesteś ty
klakier napisał(a):
co do tego oldschoola to siedze w mmorpg od nie dawna bo 2 lata wiedz nie jestem takowym ale w rpg siedze od 9 lat chlopczyku wiedz mi mozesz skoczyc
W takim razie zapytam jakim cudem grałeś w D&D 1st ed
lewy313 napisał(a):
no mamy problem ktorym jestescie wy. W przeciwienstwie mam duzo znajomych za granica i gdy pytaja sie mnie czemu forum takie jak mmorpg.pl jest wogole telerowane przez nas pytaj sie czemu tam jest tyle osob ktorzy psuja wizerunek polakow ktorzy graja w mmorpg po przeczytaniu paru waszych postow nawet osoba z malezji z ktora gram np w rose online sie z was smieje
"Przeciwieństwie mam" W przeciwieństwie do kogo/czego? Sorry ale skąd wieksz kto z tego forum ma znajomych gdzie?
Osobiście byłem w jednej z największych gildi w l2 i uwież mi amerykańskie poszucie humoru jest _dużo_ , _dużo_ mniej smaczne niż Polaków i jakoś mało kto z europejczyków się na to oburza, wiec nie rób z siiebie tutaj herosa przyzwoitości i dobrego wychowania. (Sprawdź moje posty już tego próbowałem ^_-)
Po prostu pewni ludzi są wychowywani inaczej niż ty, jeżeli ci żart nie odpowiada nie czytaj go. Nie mówie że hamstwo mi odpowiada ale tego nie zmienisz... W sporej części tutaj są ludzie powyżej 20 roku życia i jak chcą rzucać mięsem to niech rzucają ich sprawa. Nikt nie każe ci z nimi rozmawiać / zapraszać ich do zabawy w swoim gronie.
klakier napisał(a):
lEdit : to juz wsjo jasne bogate dzieci no to ja juz moge spac spokojnie wiedzac dlaczego tacy jestescie
mm Student z certyfikatem MS... o ile mi wiadomo takie cacko kosztuje 2tyś zł za kurs + 1tyś za egzamin (ceny orientacyjne) więc kto tu jest bogatym dzieckiem co? (o ile masz ten certyfikat ;p)
Pozdrawiam
Sorry za długi post ale nie mogłem się powstrzymać
[/quote]