Ja pindole ziom normalnie super exptra. Najpierw cos od siebie: Jezeli spotkam choc jednego z was do obejde Was do okola bo ne ma chce miec z Wami nic wspolnego. Jest mi wstyd, ze Polska jest taka jaka jest
Teraz cos dla mega super extra bogaczy tego forum na poziomie przedszkolaczkow ktorzy sie slinia:
Trolle - Berbeciu rozrozniaj swiat rzeczywisty od swiata przedstawionego. Mylisz rzeczywistosc z fikcja. Ja ci poprostu gratuluje inteligencji i wymyslonych przyjaciol, bo prezentujesz sie na tym poziomie.
Co do Was wszystkich. Tutaj ne ma tolerancji to jest Najstarsze i zarazem Najgorsze forum o grach MMoRPG. Jestescie przesmieszni. Ne mozecie zabronic pisac ludzia postow, bo to szczyt glupoty. Co to jest?
Jezeli tak bardzo ne tolerujesz ludzi popelniajacych bledy ort. to popros mame o zmiane pieluchy bo chyba ci sie zbiera na srake. Ne tolerujecie tutaj wszystkich poza soba. To, ze stac was na kazda gre to co innego. Ne mozesz ponizac ludzi grajacych w karcianki, Tibie, MU-Online. Ne moja wina, ze kazdy urodzil sie w elicie tak jak wy. Mnie naprzyklad ne stac na taka ekstrawagancje jak wy. Co prawda mam duzo gier ale ne dostaje 100000000 euro dziennie, ze mnie na wszystko stac. Jestescie przesmieszni. Dzieki za to, ze dzieki waszej inteligencji moglem posmiac sie przez dluuuuuzsza chwile. Jestescie na poziomie malych szczeniakow, ktore maja jedna rytyne. Ale u was jest inaczej: Wstac, ponizyc, wybzykac, ponizyc, skrytykowac, wybzykac, zjesc, wybzykac, spac. Co do bzykania: polecam uzywac Piorun 2000. Aha i ne przesadzajcie z tymi srodkami anty depresyjnymi bo juz wam odbija