zderzaq napisał(a):
Może być ?
Dostanę ignore ?
No coś ty?
Polityka to jeszcze nie powód do podjęcia tak drastycznych kroków.
Carnillon napisał(a):
1. Słowa J.Kaczyńskiego są dla mnie gówno warte, nie raz pokazał że za jego słowami nie stoją żadne fakty
A słowa platformersów to może są coś warte? Może zaczniemy się licytować, kto powiedział więcej bzdur w sejmie obecnej lub poprzedniej kadencji?
Carnillon napisał(a):
3.Marszałek - cala historia z marszalkiem ukazuje ze slowo PiSowcow a w szczegolnosci jarusia sa gownem
Nie trzeba było się tak upierać przy dyżurnym szydercy Komorowskim, to marszałkiem byłby dzisiaj Donald Tusk. PiS nie chciał mieć konfliktów w przyszłym sejmie, ale PO chciała zrobić próbę sił i ją przegrała.
Carnillon napisał(a):
4.Mowi ze nie atakowali PO , a jak nazwą całą kampanie reklamową ze znikajacymi pluszakami? Rozumiem ze atakowac ale dlaczego PO "przyszlego koalicjanta" ?
Platforma nie przedstawiła ŻADNEGO argumentu przeciwko tezom postawionym przez PiS w reklamówkach o pustoszejącej lodówce i znikających zabawkach. Gdyby słabość programu gospodarczego PO obnażyło SLD to wszystko byłoby w porządku?
A tak ogólnie niech platformersi nie robią z siebie niewiniątek, bo sami załatwili Cimoszewicza. I nie, nie bronię Cimoszewicza.
Carnillon napisał(a):
5.Mareczku lista punktow ktore mialybyc spelnione nie sa wcale takie chore. Co do podzialu resortow... wiem ze typowy PiSowiec potrafi liczyc i widzi ze PO mialo miec wiecej resortow ale zaden PiSiarz nie zauwazyl JAKIE resorty. PiS bierze te latwe a cala gospodarke finanse itp bierze PO zeby to na nich spadla odpowiedzialnosc. PO sie nie dalo i zaprezentowaly uczciwy podzial. (pamietajmy ze PO przegralo 3%)
PO miała 2 drogi do wyboru :
1. Przyjąć propozycje Marcinkiewicza.
2. Próbować wynegocjować coś więcej.
Ale PO wszystkich przechytrzyła i wybrałą trzecią drogę: ucieczkę od jakiekolwiek odpowiedzialności za Polskę!
Genialne.
Carnillon napisał(a):
6. naprawde szkoda gadac
Nie moja wina, że platformersi usiłują topiki w tym dziale zamienić w loże szyderców.