Enhu napisał(a):
Dwutlenek napisał(a):
Enhu napisał(a):
Dwutlenek napisał(a):
SwenG napisał(a):
Dwutlenek napisał(a):
90% ludzi wypowiadających się na forum, nie tylko na tym narzeka na jakość silnika w G3. To Ci powinno dać do myślenia.
Dwutlenek, mnie bawi zatem stwierdzenie Aldy że gra jest do dupy a NWN2 uber, chociaż tam engine też daje ciała po całości
Z moich obserwacji wynika, że G3 ma beznadziejne zarządzanie pamięcią. Po zwiększeniu cachu gra naprawdę lepiej sobie radzi.
Ja nie narzekam na grę
Tylko na to, że nie mogę w to grać, bo silnik jest spsuty
a czy nie znaczy to, że masz słabego kompa ?
ja na kompie z maja zeszłego roku dalej mam 20-30fps na średnich detalach i gra się całkiem nieźle
Oblivion to u mnie minimum 30 fps przy max detalach i rozdziałce 1280x1024, moj sprzet jest ok.
to dlaczego nie możesz grać w gothica3 ?
Grafika jest ziarnista, co chwila dogrywa mi się jakiś teren i jeszcze do tego pojawia mi się co jakiś czas taki mrugający prostokąt, gdzieś na 2/3 ekranu...
Ale najważniejsze, a nie jest to już raczej związane z grafiką to marny system walki, drażni mnie jak walcząc z dzikiem jestem zmuszony manewrować bronią przez kilkadziesiąt sekund. Co ja machnę mieczem to on odskakuje... czasami można tak przejść z jednej miejscowości do drugiej... tylko klikając lpm i popychając świnię przed sobą...
Zresztą tak czy siak, jakby silnik graficzny był znośny to może bym się nauczył jakoś efektywnie walczyć, ale nie mam cierpliwości... to już nie te czasy i nie ten sprzęt, żeby mi FPSy spadały do 1-2 bo w singleplayer game dogrywają się jakieś obiekty...