mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 202 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
*****

Posty: 2780
Dołączył(a): 16.08.2004
Offline
PostNapisane: 3 paź 2007, 22:05 
Cytuj  
ugotowaliście kiedyś makaron w rozrobionym spirycie? mi się trafiło przez przypadek


_________________
Zaobserwowano niejednokrotnie, iż samice szympansów prowokują seksualnie samca tylko po to, by mu ukraść mięso.

***
Avatar użytkownika

Posty: 13268
Dołączył(a): 7.11.2004
Offline
PostNapisane: 3 paź 2007, 22:35 
Cytuj  
Quetzacotl napisał(a):
ugotowaliście kiedyś makaron w rozrobionym spirycie? mi się trafiło przez przypadek


Zupka cebulowa na rumie

/flex


_________________
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent

*

Posty: 184
Dołączył(a): 7.07.2007
Offline
PostNapisane: 3 paź 2007, 22:55 
Cytuj  
Zychoo napisał(a):
Mendol napisał(a):
tbh wszystko jest dobre co sie samemu zrobi ;-p

Mowisz tak, bo nie jadles mojego spaghetti.


Ja bym chętnie skosztował tych wypocin :P troche smaka mi zrobiłeś o tej godzinie.


BTW. Wczoraj miałem pierogi ruskie i z mięskiem - były idealnie wielkie i smaczne jak niebo :)
by Mama

******
Avatar użytkownika

Posty: 4849
Dołączył(a): 5.02.2004
Offline
PostNapisane: 3 paź 2007, 22:55 
Cytuj  
Ja dalem 1/4l ajerkoniaku (polalo sie za mocno ehh) do masy na Parfait Gateau alla % hehe
To sralem w portki ze sie zwazy wszystko i wpizdu. A jednak po bitych 15min miksowania sie udalo, i upieklo sie nawet niezle. A zawartosc alkoholu to mialo powyzej 5% na bank. Czyli teoretycznie zakalec jak chuj - mowie ofc o calej masie.

******

Posty: 3440
Dołączył(a): 18.02.2004
Offline
PostNapisane: 3 paź 2007, 23:33 
Cytuj  
heh ja pamietam jak w wieku 14 la jak mamuska wyszla z chaty probowalem upiec piernik. Wszzystko bylo teoretycznie przygotowane i wielokrotnie patrzylem jak ona to robi. Niestety nie ywlapalem kilku szczegolow. Proszed do pieczenia dodalem po 5 minutach ciasta w piekarniku, zapomnialem obsypac blachy bulka by nie przywieralo no i zamiast kokaowego dodatku wsypalem czekloade w proszu :D. Jakby tego jeszcze bylo malo rozkrecilem piekarnik na maxa czego efektem bylo blyskawiczne ciasto w 15 minut. Fakt kolor byl ciemny, tylko ze zamiast brazowego czary :]

Nastepne ciasta juz lepiej wychodzily ;]


_________________
oumn da lololegend

***
Avatar użytkownika

Posty: 586
Dołączył(a): 25.03.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 00:16 
Cytuj  
Ciasto z torebki łatwiej przyrządzić :P. Nie trzeba się chrzanić z proszkiem do pieczenia itd. Dodajesz tylko jajka, mleko, miksujesz, wlewasz ciasto do blachy wysmarowanej margaryną i posypaną bułką tartą lub mąką i do piekarnika. Potem gotujesz polewę (również z torebki xD) i można wszamać :). Fakt, że w smaku nie dorówna "domowemu" ale ujdzie w tłoku.

**

Posty: 295
Dołączył(a): 2.09.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 13:10 
Cytuj  
Właśnie wcinam miodzio szarlotke by my mama. Oczywiście nie z torebki tylko domowa.

***
Avatar użytkownika

Posty: 758
Dołączył(a): 16.06.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 13:12 
Cytuj  
gz


_________________
Obrazek

**

Posty: 263
Dołączył(a): 8.08.2004
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 13:56 
Cytuj  
a ja gume zuje mmm

**

Posty: 295
Dołączył(a): 2.09.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 14:12 
Cytuj  
Dobre na obiad :]

*

Posty: 198
Dołączył(a): 30.08.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 14:51 
Cytuj  
Mirtul napisał(a):
a ja dzisiaj jadlem spaghetti.
najlepsze jedzenie ever


Mi też smakowało, ale po dwóch miesiącach we Włoszech już mi zbrzydło. Codziennie spaghetti z innym sosem.


_________________
Obrazek

*

Posty: 184
Dołączył(a): 7.07.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 15:39 
Cytuj  
Obrazek

do tego ogóreczek kiszony... niebo.

**

Posty: 295
Dołączył(a): 2.09.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 15:41 
Cytuj  
takie zakiszoniaki domowe mniam. Smlaec też może być. Najlepszy to jest w takiej karczmie jednej ale nie zdradze gdzie.

**
Avatar użytkownika

Posty: 359
Dołączył(a): 12.05.2005
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 19:23 
Cytuj  
Obrazek


_________________
[ i rooted crap here ]

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 19:37 
Cytuj  
Default napisał(a):
takie zakiszoniaki domowe mniam. Smlaec też może być. Najlepszy to jest w takiej karczmie jednej ale nie zdradze gdzie.


we Wrocławiu na rynku, ale to pewnie nie to bo tam wstęp od lat 18..

**

Posty: 295
Dołączył(a): 2.09.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 20:03 
Cytuj  
Bardzo śmieszne

***
Avatar użytkownika

Posty: 18803
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 20:36 
Cytuj  
Smazony boczek, duzo kminku, duzo tluszczu... mniam mniam, na zimno i na cieplo wspanialy.

Kurczak pieczony z duza iloscia majeranku, ewentualnie z rozna ale podstawa to majeranek, swietna sprawa.


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

**

Posty: 381
Dołączył(a): 19.02.2007
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 20:39 
Cytuj  
na urlopie codziennie jadlem "pieczen po bosmansku" - smazone, chude miesko + jabluszko pokrojone w plasterki i odsmazone, do tego zajebisty sosik... mniam, chociaz watpie czy w wawie tez by mi tak smakowalo :P


_________________
FiRe-S4ndM4n napisał(a):
tak, wiem jestem paskudnym chujem, ale nic nowego nie wnosisz wiec ...

***
Avatar użytkownika

Posty: 31563
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 4 paź 2007, 22:08 
Cytuj  
co do spagetti... to po 2 latach studiow tez sie nudzi ;)


_________________
.

**

Posty: 295
Dołączył(a): 2.09.2007
Offline
PostNapisane: 5 paź 2007, 20:45 
Cytuj  
Przeżuć się na pizze

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 202 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.