www.mmorpg.com
Wchodzac pierwszy raz (kiedys) mialem zamiar sie dowiedziec troszke wiecej o tego typu grach.
Na dzien dzisiejszy design jest mocno profesjonalny, kupa informacji pod reka na pierwszej stronie. Zas wada jest kupa reklam, jednak reklamy trzymaja sie tematyki strony co czasem nawet podaje niezle oferty czy tymczasowe "zabijacze czasu".
Takze odwiedzam ta strone aby uczestniczyc w konkursie, jednak nie loguje sie dzien w dzien aby podniesc szanse wygranej, nie chce mi sie.
www.overclockers.co.uk
Wchodzac na ta strone, nie mam zadnych problemow z designem, poza tym durnym logo z brytyjskimi kolorami. Jednak jakby juz tak na sile zmieniac design, to pod komputronika. Moim zdaniem komputronik ma najbardziej user friendly design jezeli chodzi o wyszukiwanie danego produktu.
Celem odwiedzenia takiej strony bylo by porownanie cen z lokalnym sklepem, ewentualnie sam zakup czesci do PC.
O tym twi.co.uk to cholera nie wiem co napisac, umiem sobie wyobrazac tylko gry, komputery, zarcie, piwo i gole baby, a tam nie ma nawet reklamy z virtua girls T_T
EDIT: Szczerze, to ten twi ma taki prosty i bez fajerwerkowy design, to tak na powaznie, to wchodzac na taka strone mialbym zamiar szukac ofert w tym przemysle. Czyli glownie dla przedsiebiorcow taka strona. Dla internauty to malo co sie przyda.
EDIT2: Wez robaq polaz po swoim akademiku i popytaj cpunow co mysla o tych stronach, szybciej dorwiesz dane empiryczne w ten sposob niz na tym forum :/