Eleeist napisał(a):
IMO jeżeli już schodzimy na temat karcianek, to WoW TCG wymiana. O wiele lepsza grafika kart niż Magic, ciekawsza gra.
Mam trochę kart z tego i z tego, w oba grałem już nie raz z kolegami, i WoW TCG jest nieporównywalnie lepszy.
Prosze cie.... linkowales juz figurki z wowa, teraz zachwalasz karcianke. Smierdzi z daleka fanbojem.
Gralem w MTG jeszce za czasow nie wiem.... czwartej edycji i do teraz nic na rynku Magicowi nie podskakuje a juz na pewno nie karcianka stworzona tylko po to aby wyciagnac kase od uzaleznionych fanbojow gry.
Magic to Magic a nie popierdolka, ktora ludzie kupuja aby trafic w boosterze Spectral Tigera i opchnac na ebayu. Juz nie mowiac ze po wylaczeniu serwerow wowa zostaniesz z pudelkiem kartonikkow w ktore bedziesz mogl grac z samym soba.
I mowie tu juz o wiekszej ilosci kart i powazniejszym graniu (nie w sensie turniejowym ale wiecej kasy na decki jak wydajesz). Bo z kolegami majac "troche kart" to mozna grac w cokolwiek i wlasciwie kazda karcianka jest fajna. Ja bym jeszce polecil Doom Trooper'a i Star Wars - obie niporownywalnie lepsze niz WoW TCG.
"Wybacz pytanie ale nie zrozumiałem, gdzie mam się zapisać i gdzie przyjść? "
Gdy zbliza sie premiera nowego expansiona do MTG organizowane sa tzw. "prereleasy" na ktorych mozna min. zagrac i zobaczyc nowe karty w akcji i wygrac rozne ciekawe rzeczy.
Wiecej info NA 100% uzyskasz w swoim sklepie z grami.
Ewentualnie tutaj:
http://mtgnews.pl/