Shador von Dal napisał(a):
@up
Jesli jestes w stanie troche dolozyc to proponuje zorientowac sie nad Ukraina i okolicami Odesssy. Wiecej zaplacisz za dojazd ale mniej zaplacisz za kwaterunek. Z pewnoscia bedziesz mial tansze wyzywienie i tansze dodatki (alkohol, zabawy na miescie etc.) no i rzecz jasna cieplejsze morze
zeby byla jasnosc - nad morze aby pospacerowac troche, ew. cos pozwiedzac - nie interesuje mnie lezenie na plazy plackiem, w gory po to,by troche pochodzic. miejscowka nie musi byc w miescie - miasto to ja mam na codzien, chodzi o to,aby sie "wyrwac", moze byc nawet jakies fajne SPA na wygnajewie w jakiejs dolince,albo kilometr-dwa od morza.
Odessa raczej odpada, ze wzgledu na dosyc skomplikowany dojazd samemu (pociag Poznan->Przemyśl->autobus Przemyśl-Lwów->pociag Lwów-Odessa) +zalezalo mi na wskazanych czesciach kraju ze wzgledu na to,ze mozna tam w pare godzin dojechac z Poznania +maja to byc wypady paru dniowe, wiec prawie 2dni w drodze mi nie pasuja+sam z dziewczyna nie pchalbym sie tam - sorry,najezdzilem sie juz pociagami na Ukrainie i w Rumunii i takie rzeczy tylko w wiekszej grupie bym zalecal robic)samochodem bym sie tam nie wybral takze