Huragan napisał(a):
MM jest drogi i ich niby 0% raty to oszustwo bo zamiast tego dodaja ci ubezpieczenie za towar i oplata za dostanie kredytu :>
Nie wspomne juz o tym, ze ten sam towar jest w MM jakies 20% drozszy niz gdzie indziej.
Jedyna firma gdzie naprawde raty sa 0% i nie ma zadnych dodatkowych ukrytych platnosci oraz ceny sa niskie jest EuroAGD :> Polecam.
Widzisz rożnie to jest, ja mam z euro agd złe doświadczenia bo kupiłem u nich pralkę i po przywiezieniu okazało się ze jest rozpakowana i miała delikatne otarcia.
Po kontakcie ze sklepem okazało się ze w promocji maja tylko ta jedyna sztukę i są gotowi obniżyć cenę , wypychają serwisowane zwroty w promocjach, w refubrished bawi się u nas wiele dużych sklepów.
Podobna sytuacja była po paru miesiącach ze zmywarka, mieli tylko jedna sztukę na sklepie w promocji, był to towar ekspozycyjny i co najciekawsze był użyty "do demonstracji".
W MM maja podobne promocje ale często sa normalne obniżki na całość asortymentu, lepiej unikać towaru niby "ekspozycyjnego" bo wciskają zwroty od klienta lub z serwisu.
Co do rat 0%, pisze o tych faktycznych gdzie nie ma ukrytych opłat i kosztów, jest to jedyna rzecz jaka mnie i wielu przyciąga do MM/Saturn/Avand/EuroAGD, mam tez zwyczaj sprawdzać ceny przed zakupem w innych sklepach czy to normalnych czy internetowych.
Same ceny często są kosmicznie wysokie, jednak można kupić często coś taniej nawet w tych w/w sklepach, polecam sklep Neo24.