k4czy napisał(a):
jaki faceplam....czytanie ze zrozumieniem sie klania, juz ci trzeci raz powtarzam...
Kaczy napisalem 4 linijiki tekstu ty piszesz o 5 normalnie wymiekam nie dziwie sie ze support swotora tez wymiekl ale nie o tym. zarzucasz mi klamstwo a wiec najpierw:
k4czy napisał(a):
Mnie tam wisi, ja rownie dobrze moglbym oddac za darmo bo na pieniadzach mi nie zalezy, a nie chce zeby cos lezalo u mnie jak cos takiego mam, jak sprzedam to sprzedam jak nie to wyjebe do smieci ;]
ja rozumiem kaczy ze z ciebie taki kozak ze lubisz sobie czasem przykozaczyc i wyrzucic do smieci 150 czy 200 zl szkoda tylko ze w slowie pisanym. ten twoj zal.pl w sumie zaczynam rozumiec bo naprawde mi zal ciebie kolego. Brak poszanowania ciezko zarobioncyh pieniedzy rodzicow nawet jesli jest tylko robiony pod lansa to i tak wstyd i fail w wychowaniu juz bys lepiej napisal ze jak niesprzedasz to bys jakiegos pajacyka wspomogl no ale to juz inna liga i tok myslenia. Slaby jestes kaczy oj slaby.
Artherius ostatnio probuje byc cool wszedzie go pelno i wrzuca "inteligentne" commenty chyba pozazdroscil nefie.