Dziękuje
Ten z lewej to moja największa ryba życia ;P tzw życiówka ;p, lekko ponad 3kg. Wziął w południe 24 maja w gorący dzień prawie w centrum mojego miasta. Chodzili ludzie, psy latały, pacnął na perłowe kopytko, jak poszedł z prądem to myślałem że mi wędkę złamie
5-15g wyrzut, mikado spinning z shimano nexave + plecionka 0,08. 2 tygodnie wcześniej o 21 jak było już ciemno, w tym samym miejscu go zerwałem O_o, nie sądzę że był to inny bo one są terytorialne i nie wpierdalają się w żerowiska swoje. Takżę piękne uwiecznienie po 2 tygodniach ścigania jego.
Drugi z prawej, godzina 15:00 100m dalej na tej samej rzece. Miałem pobicie jego jak wyszedł z dna do kopyta, ale jak mnie zobaczył to się wystraszył. Drugi rzut w to samo miejsce i wziął z dna. Krótki hol, rzeka w tym miejscu leniwa, wrócił do wody. No i w sumie przetestowałem wtedy wędzisko ;P dragon infinity z team daiwą
piękny sprzęcik, leży w szafie w pokrowcach i na 100% przyjdzie na niego jeszcze czas.
@Huragan
Mam feederka jednego, leży i się kurzy. Jakbyś chciał to daj znać PM, Jaxon Crystalis Feeder 330/70 30-70g. Może się Tobie przyda a ja się pozbędę klamociku
. 2 razy byłem z nim na rybkach, stan idealny.