Ja sobie rozwiazywalem test na stronie www, ale za pozno siadlem (spalem...) i mi juz raczej nie zaliczylo, takze z przykroscia musze stwierdzic, ze mimo usilnych staran i jak najszybszego udzielania odpowiedzi na zadane w tescie pytania nie udalo mi sie podwyzszyc naszej krajowej sredniej.
Wiekszosc pytan byla banalna, ale jedno mnie zownowalo troche... Chodzilo o te dwie osoby, ktore mialy po 25 lat. I z zadania (ktore wczesniej moglem zle przeczytac, a teraz juz slabo pamietam) wynikalo, ze jedna 25 lat skonczyla w czerwcu, a druga 25 lat skonczy dopiero w grudniu tego roku. Pytanie brzmialo jakos tak - ile razem maja lat te dwie osoby
w tej chwili? I wydawalo mi sie, ze jest to podchwytliwe pytanie bo rok ten sam, ale grudnia jeszcze nie ma), a prawidlowa odpowiedz to 49... Moze mi sie rok pochrzanil? Jesli ktos to zapamietal lepiej niz ja, to niech mnie wyprowadzi z bled kthx
BTW - w tym programie podali w koncu srednie IQ w Polsce?
A jak juz mowimy o ''wystepie'' Drzyzgi i tego drugiego geja (nie pamietam jak sie zwie) - zenada
Tyle wpadek mieli jak ogladalem, ze szkoda gadac. Mialem chociaz nadzieje, ze sie koles wypieprzy gdzies na schodkach z tym szklanym trofeum~, ale tez sie zawiodlem, bo nawet nigdzie nie lazil.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: konrador dnia 2003-10-19 22:44 ]</font>