WinterS napisał(a):
no niestety, ale ty pierdolisz, bo wypowiadasz sie na poziomie ludzi z onetu, ktorzy sieja farmazony ze kaliber i pfk to najlepszy rap ever (btw. wwo od kilku lat nie istnieje, widac ze nie siedzisz w tym)
Moj drogi onet nie odwiedzam od x lat, hiphopu przestałem prawie w ogole sluchac jakis czas temu, jedynie co na mp3 to kilka kawalkow K44, OSTR, Łona, Fisz, ew. grubson,
WinterS napisał(a):
jest mnostwo lepszych rzeczy od nich i nie, nie mowie tu o tede, pezecie, ostrym, eldo, peji, guralu czy innych smieciach, od jakichs siedmiu lat polski rap przejęło podziemie i dobrego rapu nie uswiadczysz w mediach (jak w ogole zreszta żadnego rodzaju muzyki), a co gorsza, nie uświadczysz go też w sklepie na półce (choć powoli się to zmienia). po prostu jak ktos sie nie interesuje rapem, i opiera swoje opinie o nim na podstawie tego co widzi w telewizji, radiu, czy chuj wie gdzie, to nie dziwie sie, ze jest ona negatywna
Nie slucham radia, prawie nie ogladam tv, mam alergie na tvn i inne shit, a jak widze te zespoly ktory wymnienil High, jakies firmy WIlKI i inne HWDP I JP sklady to mi sie czka.
WinterS napisał(a):
jako, ze jestesmy na forum dla nerdow i maniakow gier, to proszę, może przekonam tym o to przykładem:
http://www.youtube.com/watch?v=8g9ATYZ7t34Nie najgorsze, ale jakos mnie nie porywa,