@Highlander
Ja ostatnio bylem na 4 filmach.Kazdy film wczesniej sprawdzam na IMDB oczywiscie aby nie bylo jakiejs lipy :
Pacyfic Rim - oceniony byl powyzej 8 z tego co pamietam.Pomyslalem ze chyba uzytkownicy sobie jaja robili oceniajac to , bo jakim cudem jakas bajka o potworach wychodzacych z dna ziemi moze byc tak wysoko oceniona.Skusilem sie i film oceniam na 9/10.Zajebiste efekty , prosta nie skomplikowana fabula i mysl.
Now You See Me - bylem 30 minut po Pacyic Rim i podobal mi sie jeszcze bardziej.Moze bardziej lubie filmy tego typu.Myslalem ze bedzie bardziej efekciarski ale jakis wodotryskow nie bylo wiec spokojnie kazdy moze obejrzec na kompie.Jak dla mnie 9,5/10.Nie bede spoilowal ale jak ktos obejrzy to mam pytanie co do jednej sceny.Bo jak dla mnie to znalazlem albo jakis zajebisty blad albo sam nie wiem o co mialo w tym chodzic.Film specjalnie jeszcze sciagnalem na kompa zeby przesledzic klatka po klatce.
Red 2 - bylem wczoraj.Bardzo fajna pozycja dla ludzi lubiacych kino akcji.Nie ma doslownie minuty przerwy zeby cos sie nie dzialo albo nie rozpierdalalo
Koniecznie do zobaczenia w kinie.Jak dla mnie 7,5/10
Obecnosc (nie pamietam angielskiego tytulu) - bylem wczoraj po Red 2.Powiem tak ,zajebiscie boje sie horrorow , doslownie zaslaniam oczy jak ma cos jebnac
Dla mnie najlepszym horrorem do tej pory byl Omen i pierwszy odcinek Paranormal Acctivity czy jakos tak.One sa ocenione na powyzej 7.Jak zobaczylem ocene Obecnosci na poziomie 8,5 to stwierdzilem ze chodzbym mial sie zesrac ze strachu to i tak pojde.I?...omal sie kurwa nie zesralem.Jak wracalem do domu juz poznym wieczorem to kurwa myslalem ze zejde na zawal bo mi sie co chwila cos bzduralo we lbie
Jak dla mnie 10,5/10
Na ta chwile zostaly mi jeszcze w przyszlym tygodniu do obejrzenia w kinie :
Jezdziec z nikad - ale to chyba sobie odpuszcze w kinie i obejrze na kompie bo chujowka na maxa pewnie ale z szacunku dla Jhonego trzeba obejrzec
Wolverine 3d - dobrze oceniany , moze byc fajny.
World War Z 3d - j/w