Sobtainer napisał(a):
Desh, w next weekd CoD4 ktore w multi podobno ma dac najwiecej zabawy, zamierzasz kupic? ja zamowilem i z niecierpliwosica oczekuje.
powiem tak: pierdole nic nie kupuje specjalizuje sie w multiplayer demach
pograłem w CS:S (tu mam akurat starego fulla) i nie śmiej sie ale dziś słyszałem ze UT3 jest zarabiste w multi - własnie ciągne demo mp 700mb.
na dzis bardzo mi sie podoba CS:S bo na polskich serwach jest fajnie zrobiona komunikacja głosowa i w sumie fajni ludzie grają - engine Valve naprawde jest super - wewnętrzny komunikator ala MSN itp, to komunity naprawde ma narzędzia żeby się bawić. nie śmiej sie ale naprawde chciałbym żeby gra krórą bede uwielbiał miała takie zaplecze.
wszystko mi się samo sciaga i ogólnie nie mam problemów mimo ze gram 2 dni. trzeba tylko dobrze strzelac ale tu nie mam kłopotów
najgłupsze jest to ze uwielbiam mp3ójki jakie puszczają ludzie podczas gry - poza zarąbistą muzą np Sztur z seksmisji po killu nozem "no dziabnął mnie" taki serwer tętni miła atmosferą, naprawde grałem 2 dni na dwóch różnych serwerach i nkt nie zrobił mi przykrosci. zywi gadaja o takcie , umarli o życiowych sprawach (voice)
nikt nikogo nie wyzywa i nie liczy cudzych fragów - naprawde nie spodziewałem się takiego komunity w polskim CS
cod4 tez ma byc falny ale tez poczekam na demo - jak coś mi się sprawdzi w multi to kupie ale nie chce sie zrobic w hardware upgrade jak z crysisem. najpierw chce wiedziec że mi bedzie chodzić na minimum 60 FPS
moze sciagnij demko to pogramy jutro
z fileplanet tym downlowad managerem idzie jak burza