mi się podoba layout zrobiony przez Sparth2, bo jest mało zmian
Tak swoją drogą świetnie na stronach prezentują się gradienty, od góry ciemniejszy kolor schodzący w dół w jakiś jaśniejszy, który następnie jest powtarzany.
Statyczny kolor robi wrażenie starych stron.
Więc możliwe, że można by coś takiego zastosować w layoucie zrobionym przez Sparth2.
iniside template jest nastawiony przynajmniej z mojego punktu widzenia na gry FPS nie mmorpg, takie mam odczucie. Nie jest w guście tego forum, poza tym za dużo zmian.
Tak swoją drogą:
"<title>MMORPG.pl :: Indeks</title> " - to zawartość tagu title głównej strony mmorpg.pl, może byście to zmienili na "MMORPG.pl - Najstarsze forum mmorpg w Polsce", od razu da to duży plus na pozycję w google i do tego dodajcie meta tag:
<meta name="description" content="Forum gier MMORPG - Massively Multiplayer Online Role Playing Game - wszystko o mmorpg - trolle jemy na śniadanie" />
hmm? ;>
Ogólnie zmian na pozycjonowanie można by zrobić jeszcze wieleeeeee. Te forum jest słabo ustawione pod pozycjonowanie. Parę zmian i byłoby nas tu mnóstwo, ale nie jestem pewien, czy byłby to plus, czy minus