Sobtainer napisał(a):
Ale nie tylko on stary, mam w swoim mieście również sklepy rowerowe i również widzę co się dzieje z markami. Te jego firmy które wkleił to są top, płacisz za to co masz napisane na ramie a taka rama jest taka sama jak inne, oczywiście nie porównując tego do Decathlonu.
Nie będę tutaj dyskutować dlaczego tak jest, ale na każdym forum rowerowym jest whine na temat jakieś firmy i wychwalanie drugiej. A jak przychodzi co do czego, to wszystko jest w jednym worku produkowane w chińskich fabrykach tylko nazwy się zmieniają. Gość chciał za 2k szosówkę, to mu Zange wkleił rower za 4k. Ja myślałem, że ja przesadzam, ale wklejanie czegoś podwójnie drożej to jest już istny kretynizm.
Idź Zange sprzedawać tego Krossa swojego czy co Ty tam masz na sklepie, nie ma sensu tutaj dyskutować z takimi plebami jakimi jesteśmy w porównaniu do Twojego zajebistego serwisowego doświadczenia.
WEz stac wypierdalaj w swoich pieciopalczastych laczkach. Sam pisales wczesniej, ze miales treka za 2.4k i byl gownem. Widac, ze Zange ogarnia temat najlepiej ze wszystich co sie tutaj udzielaja wiec stfu. Oprócz linkow napisał bardzo konkretny dluuugi post z radami a ty tylko cos pleciesz 3 po 3.
@Zange
Bardzo sobie cenię Twoje posty w tym temacie. Jestes MVP tego tematu. Jak przestaniesz się tu udzielać to ta ulana swinia sob bedzie dawala gowno warte rady. Równowaga musi byc zachowana ; )