Karol66 napisał(a):
@vit
a przy okazji - PEN Colinsa właśnie padł (atomizer) - 2 dni podziałał
Jutro jadę wymienić i chyba kupie drugi zestaw bo baterie sux (wystarczają minimalnie dłużej niż EVO).
Za to rozmiar wkładu zdecydowanie lepszy - 2x taka pojemność.
Bateria powinna działać o wiele dłużej niż tylko minimalnie od EVO - reklamuj baterie.
Co do pojemności to jest ona prawie 4x większa wchodzi prawie 1ml płynu, gdzie do EVO max z watką 0,2ml.
Karol66 napisał(a):
PEN ma jeszcze jeden fajny plus o którym nikt nie pisał.
W evo jak sie wyładowuje bateria to mryga przez chwilę. W PEN'ie mryga też jak jest wyładowana ale dodatkowo też przy pustym wkładzie (to zapobiega paleniu watki
).
Nie powinna mrugać bateria przy pustym wkładzie, masz coś nie tak z baterią.
Baterie mruga w dwóch momentach:
1. Bateria się rozładowała
2. Nastąpiło przeciągniecie e-papierosa i procesor w baterii odciął zasilanie na jakiś czas, w zależności od modelu (PEN) od 15 sekund do 2 minut (Na bateriach od Milda), celem zabezpieczenia atomizera przed uszkodzeniem.
Co do NJOYa to nie spotkałem się z kimś kto ma tego e-fajka, na forum fajkowym też brak takich osób. Zatem o awaryjności tego papierosa nie potrafię się wypowiedzieć ani też o jego +/-
@Highlander co do skrajnych wypowiedzi na temat PENa to jak na razie na tamtym forum jest jeden watek o rozczarowaniu nim i do tego prawdopodobnie klientowi trafiła się wadliwa sztuka - gwarancja i wymiana 1=1
Co do gwarancji ColinsSowej ja nie mam zastrzeżeń, szybko i od ręki.