eh.. nic nie mowie gralem w bete i wystarczajaco mnie zniechecila do tej gry grafika jest zbyt sztuczna pozatym naprawde grafika i a szczegolnie krajobrazy w daoc sa ladniejsze i maja mniejsze wymagania, pozatym ludzie tworzacy gre nie sa zbyt inteligentni bo zeby gra sie spodobala itp nie powinna zmuszac do zapierdalania chuj wie gdzie i odrozniania chuj wie jak stworow ktore mozna zabic wezme daoc czy uo stworki na praktyke sa blisto miasta te trudniejsze coraz dalej itp a tu ? idziesz atakujesz padasz (niemowiac ze w becie po zdechnieciu musialem robic relog a czasami na nowo char bo niemoglem nic zrobic nic spawnu etc a jak wskrzesilo mnie to tam gdzie padlem :<<) latalem 2 godziny po tej grze i wystarczajaca mnie zniechecila jezeli grales w uo to chyba na sc czy innym lame serwerze poniewaz by ci sie ta gra niespodobala przynajmniej dlatego ze malo w niej ludzi etc, ale jak grales na sc gdzie ludzi znajdujesz tylko w brit i to max 10 w tym samym czasie to wspolczuje...... tak przy okazji wpadlem poszukac odnosnikow do jakis stron z info o betach mmorpg`ow bo chwilowo mam brak kasy na uo i probuje jakos ten czas przeczekac a jak zobaczylem ze ferg za ta gre zaplacil to chcialem go publicznie wysmiac