simo napisał(a):
Nie gram dluzej niz 3 godziny dziennie... Max 4. Jednoczesnie wcale nie mam zajec na studiach kazdego dnia. Mam wiele obowiazkow, dziele konto z bratem, a czasem po prostu wylaczam WoW-a po 2-3h gry nawet jesli mam czas i ochote na wiecej.
Mozna powiedziec, ze gdybym sie uparl to moglbym nawet grac ponad 6 godzin dziennie, ale nie chce.
Wole troche ambitniejsza rozrywke... Isc na dobry film, poczytac sensowna ksiazke, posluchac muzyki klasycznej na koncercie.
Ale tez wyjsc na pole i pograc w pileczke, ogladnac mecze na MS, isc na trening, wyjsc na piwko z kolegami, w dluzsze weekendy wyjechac do domu za miastem...
I jak tu znalezc czas na wiecej niz 3h przy WoW-ie ??
Nie chce za n-lat powiedziec: "czasy mlodosci spedzilem przed komputerem".
Kazdy robi co chce, ale sorry... Dla mnie 7+ dziennie przed komputerem to strata czasu i wspolczuje takim ludziom, ze nie maja innych zainteresowan i sa tak monotematyczni.
sialalala. Aleś ty git uuuaaaa. Dla niektórych komputery to pasja. (nie koniecznie gry). Powiedz programiscie, addministratorowi sieci, albo grafiki żeby siedział mniej niż 8h. Niektórzy to poprostu lubia. Jak mam czas to siedze znacznie wiecej niż 10h. Chociaż w tedy to już raczej nie gram nn-stop...