meterrr napisał(a):
trzeba zdac sobie sprawe ze WD pierdoli jak by jego podstawowa lektura w gimznazjum byly ksiazki lenina i marksa, pierdoli cos o utopijnej rownosci, kazdy te same szanse, juz byl taki kurwa ustroj nazywal sie komunizm , spierdalaj nie chce go
skumaj ze wojny i podzialy byly sa i beda, to naturalne i niezmienne wyplywa z ludzkiej natury i jakies twoje glupie prawo tego nie zmieni
ludzie zawsze znajda sobie cos wedlug czego beda sie dzielic lub grupowac, zawsze beda czerwoni zieloni niebiescy, ci z zza miedzy ci zza rzeki, wioski obok, bloku albo osiedla obok, ci z innej druzyny i twoje chore kurwa rojenia o rownosci nigdy na szczescie sie nie ziszcza
spierdalaj trolu
mam w dupie afryke i biedote z pierdolonej poludniowo wschodniej azji, nie potrafia sie zorganizowac to niech kurwa zyja jak jaskiniowcy
ja osobiscie mam wystarczajaco duzo problemow i wole sie martwic o to zeby moje dzieci nie musialy sie uczyc chinskiego i szyc chinczykom butow ; |
Jesteś debilem bo z jednej strony wytykasz że to nie ma szans powodzenia , że ludzie zawsze będą sie dzielić (chociaz czlowiek jest zwierzęciem stadnym) ,a z drugiej strony obawiasz sie czy twoje dzieci beda mowily czystym chinskim. Jezeli sprawy beda zostawione tak jak teraz to uwierz mi ze za 25-50 lat w eu i na calym swiecie bedzie taki sajgon że sie w głowie nie mieści. Surowce powoli sie wyczerpuja.
W państwie globalnym nie bedzie równych szans ,tylko lepsze i sprawniejsze wykorzystywanie surowców, oraz potencjału intelektualnego.
Gość z IQ 150 nie bedzie zapierdalał w fabryce bo musi wyżywić rodzine podczas wojny tylko bedzie pracował z jemu podobnymi nad napędem hiper kurwa sonicznym.
A my jako małe państwo nie mamy wiekszych szans jezeli zostawimy to tak jak jest. Gówno nam dadzą sojusze ,już takowe posiadalismy przed wojna. Wszyscy kalkuluja a uwierzcie mi ze pomoc Polsce nie jest zbyt opłacalna jeżeli w gre wchodzi wojna z Rosja czy z Chinami.
Wyzywacie mnie od trolli a sami gówno do tematu wkładacie ,co za hipokryzja.