Jezeli chodzi o myszki to mam mala wiedze... gralem na IE3.0 , IE4.0 logitechach mx300,310,500,510,700 oraz na takiej koreanskiej ktorej uzywa Boxxer ( najlepszy gracz w starcrafta z korei )
Do gier FPS jak np. CS IE3.0 sprawuje sie najlepiej imho... jest duza i ma zajebiste przyciski pod kciukiem
do Quake-a gdzie nie trzeba tylu przyciskow najlepiej gralo mi sie na mx500 i mx700 ( ale 700 wazy jakies 100kg )
IE4.0 moim zdaniem jest gorsza od IE3.0 chociaz tu juz bardziej chodzi o przyzwyczajenie prawdopodobnie
Gralem tez na razerze ale zupelnie nie przypadl mi do gust... milo ze przyciski sa dlugie na prawie cala myche ale do gier imho sie nie nadaje... naprawde malo kto na niej gra mimo ze to "rewolucja na rynku myszek !!!!!" °_^
Na reprodukcjach logitecha by A4 nie gralem
gdyby to bylo to samo to pewnie logitech zjadlby A4 wiec jakas roznica musi byc (?)
MX300 imho jest najlepsza jesli chodzi o strategie gdzie trzeba wykonywac duzo ruchow i ma sie wysokie sensivity. poza tym jest b.lekka i swietnie smiga po moim padzie func1030...
Thx zematis za linki , jestem teraz w niemczech i dziala google.de only :Ö
Dhoro - Worldindustries jest firma znana ale decki maja do bani bo sie strasznie lamia a poza tym jest strasznie droga... wiecej ludzi kupuje je dla szpanu niz dla jazdy. Tylko kolka produkuja w miare znosnie