Aldatha napisał(a):
Spokojnie panowie i panie
, ja prorokuje ze ten smieszny limit 5gb na 1mb (nie trzeba wcale ssac warezow by sie skonczyl w 2 tyg przy takim laczu)
to taka "pilotazowa" usluga
, otoz z tego co wiem panowie z tepsy zrobili badania rynku i okazalo sie ze "jedynie" 35% uzytkownikow neo ssa wiecej niz te magiczne 5gb (miesiac) ale szybko sie walna w czerep jak im odejdzie z 40% userow pokazujac w ich strone wesolego fucka
limitu na pewno nie zniosa ale dadza bardziej ludzki ..mniej wiecej ok 20gb to rozsadna ilosc.
Oj nie wiem... Nie trzeba ssać warezów żeby się skończył?
Jeśli ktoś nie ściąga filmów, gier, muzyki, używa netu do przeglądania www i odbierania poczty, to to czy ma 640 czy 1024 nic prawie nie zmienia... tu się flash załaduje na stronce ciut szybciej, tu poczta ściągnie w 2 minuty zamiast 3, ale nic poza tym...
Jeżeli tylko 35% ssa powyżej 5 GB to napewno 40% nie zrezygnuje, tylko góra 20. Teoretycznie, bo zaraz się okaże że dla większości z tych 20% to neostrada jest jedynym dostępem do netu, i faktycznie zrezygnuje 5-10%. Czyli tyle ile każdy prawie operator 'wlicza sobie w koszta'.
A na koniec - póki co, ograniczenie limitu jest dla nowych abonentów. Starzy mają to co mieli. Więc na dzień dzisiejszy ilość neostrad jeszcze wzrośnie.